Home Lumea văzută de la București Camioane de ură, gardate cu Uzi

Camioane de ură, gardate cu Uzi

DISTRIBUIŢI

Vin camioanele cu „dovezi“ ale PSD! Chiar acum le umple pentru a le devărsa la Realitatea TV domnu’ Vîntu, în calitatea sa de încărcător-descărcător al remorcii Coaliției ticăloșite. Desigur, manipulatorul președintelui-jucărie, Hrebenciuc, a avut grijă să pună deoparte câțiva saci cu „fraude“, adunați – ce coincidență! – chiar de pe „domeniile“ sale din Moldova. Și frații săi minoritari, Vereștoy și Vanghelie, l-ar mai putea ajuta, la nevoie. După ce le-ndeasă bine, cei patru arestabili – după toate criteriile criminalistice de recunoaștere facială a infractorilor – încep să tragă de sfori: unul de prostituatele sale guralive, cu său fără silicoane, altul de prostănacul decât președinte de-o noapte, iar ceilalți sună gărzile maghiare și clanurile „ninja“, gata de a instiga susținătorii unei părți sau a alteia, pentru a perfecta pe dedesubt o posibilă lovitură de stat în forță.
Nu e nicio glumă. Traian Băsescu se află în fața unor grupuri politico-economice organizate, constituite pe model mafiot, care au ajuns să conteste puterea supremă a unei națiuni, exprimată prin votul popular. Deasupra unor personaje care supurează cu ură otrăvitoare la adresa lui Băsescu, gen escrocii de partid și de stat Vîntu, Patriciu, Voiculescu, tronează tata Ilici, cu șapca sa de colhoznic și rânjetul morbid. Demența este doar una dintre fazele la care au ajuns groparii României, megalomanii miliardari auto-intitulați „oameni de afaceri“ după ce au supt de la petrolul național la cele mai mici economii din buzunarele amărâților de români. Dezmeticiți cu adrenalina urii din amețeala de după beția falsei victorii, monstruoasa coaliție dintre foști comuniști, pretinși liberali, peremiști și minoritari de toate culorile, rânește din nou, cu toate boturile deontologilor, la fundamentele democrației românești. Când la nicio zi după ce-i suflaseră în fund și-au permis, pentru o clipă, să-l ridiculizeze pe merit pe Geonică-țopăică, derbedeii de media au fost din nou întorși cu cheia de mogulii KGB pentru a sări cu toate expectorațiile pe Băsescu și români. Scabros, presa violată în grup de moguli nu reușește să se programeze singură la curățătorie nici măcar după ce românii i-au dat cu flit. Iresponsabil, camionagii lui Vîntu se fac că nu înțeleg că generează, programatic, reacții imprevizibile, prin titrări din arsenalul operațiunilor speciale psihologice, cum ar fi „Războiul româno-român“. Ce război? Războiul unor hoți cu legea, poate.
Nu pot să nu mă gândesc că invitarea neobrăzată a unui patron al crimelor din 1989, cum este rusnakul Gorbaciov, chiar pe 21 decembrie – ce sacrilegiu! – era pregătită pentru serbarea celei de-a doua lovituri de stat la adresa românilor.
Nu am înțeles niciodată de ce o persoană care este de deplâns pentru infirmitățile sale fizice, dă dovadă și de infirmitate sufletească alegând să încarce camioane de ură, pentru a le arunca apoi chiar în capul celor care l-au făcut miliardar, a sutelor de mii de români sărăciți și obidiți. Uzi-urile lucitoare ale gărzilor sale personale nu cred că sunt destinate valurilor de dragoste care s-ar revărsa asupra sa din partea poporului pe care-l scuipă zilnic, prin gurile larg deschise ale sclavilor săi de presă. Așa cum binele e răsplătit cu bine, răul atrage rău. Un om care se pretinde inteligent ar trebui să știe asta. Puțină pocăință nu i-ar strica. Vin sărbătorile românilor. Nu ale rușilor. Dumnezeu e mare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.