Acasă Mica Publicitate ANUNȚ DE PRESĂ

ANUNȚ DE PRESĂ

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ DE PRESĂ

Invitație de participare la procedura de achiziții

pentru atribuirea contractului de prestare servicii de consultanță

București, 26.01.2017

S.C. Sagex Construct S.R.L., cu sediul social în municipiul București, sector 2, strada Marcu Armașul, nr. 11, bl. 24, sc. 1, ap. 54, cod poștal 022423, județul București, invită toți operatorii economici interesați să participe la procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de prestare servicii de consultanță în cadrul proiectului propus spre finanțare din fonduri europente cu titlul ”Construirea și dotarea unui hotel, în vederea diversificării activității la S.C. Sagex Construct S.R.L.”.

INFORMAȚII DESPRE PROCEDURĂ:

Obiectul: ”Achiziție servicii de consultanță” în vederea prestării de servicii de consultanţă la elaborarea cererii de finanțare şi a planului de afaceri, servicii de consultanţă în domeniul managementului execuţiei investiţiei sau administrarea contractului de execuţie (managementul de proiect) și prestarea serviciilor de consultanţă la elaborarea, organizarea și derularea procedurilor de achiziţii, prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de Investiții POR 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor;

Locul de furnizare al contractului: la sediul beneficiarului (Str. Gării, Nr. 11, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, cod poștal 077135) și la sediul furnizorului.

Tipul și durata contractului: Contract prestări servicii de consultanță cu o durată de 36 luni;

Valoarea estimată: 337.042,50 Lei fără TVA.

Ajustarea prețului contractului: preţul ofertei este ferm, nu se acceptă actualizarea preţului contractului. Nu se acceptă oferte alternative;

Mijloace de comunicare a ofertelor: prin poştă/curier rapid sau prin depunere directă la sediul S.C. Sagex Construct S.R.L., identificat la adresa Str. Gării, Nr. 11, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, cod poștal 077135.

Data și ora limită de depunere a ofertei: 06.02.2017, ora 9:00

Data și ora deschiderii ofertelor: 06.02.2017, ora 09:30 la sediul achizitorului

Cursul de referință leu/euro aplicabil: BNR valabil în data 25.01.2017 (1 euro = 4,4939 lei);

Limba de redactare a ofertei: română.

NU SE VOR ACCEPTA OFERTE VAGI, GENERICE SAU NECONFORME!

Detalii suplimentare precum și specificațiile tehnice le puteți obține de la:

Persoană contact: Săndel Chiriță, administrator SC Sagex Construct SRL

Tel: 0726.328.238

E-mail: sandu.chiriță@sagex.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.