Acasă Monden Alexandrina Hrisov este -Fata- care -merge pe jos-

Alexandrina Hrisov este -Fata- care -merge pe jos-

DISTRIBUIȚI

Muzica, poezie si pictura intr-un singur spectacol neconventional. Toate acestea au loc diseara in Cafe DeKO, cu ocazia spectacolului -Fata merge pe jos-, ce o are in prim-plan pe Alexandrina Hrisov, o artista din Republica Moldova, al carei stil poate fi comparat cu cel al lui Kate Bush sau Tori Amos. In concertul de diseara, Alexandrina va fi acompaniata de Peter Sarosi (pian), Florin Pop (tobe) si Kiba Datthi (bass), membrii trupei Salamandra.

-Veti descoperi un talent cu fatete multiple, dar cristalizate stralucit. Ea face muzica, poezie intrinseca si pictura, fiind de formatie artist plastic-, a spus Paul Nanca, unul dintre organizatori, despre vedeta acestui spectacol. In timpul concertului vor fi prezentate o serie de picturi ale artistei, urmand ca, la viitoarele reprezentatii, ea sa picteze pe scena chiar in timpul recitalului.

Incepand de maine, Alexandrina va fi gazduita, cate o zi pe saptamana, de Cafe DeKo -Teatru in Teatru-, pana in luna iunie, la inchiderea stagiunii.

In plus, Alexandrina intentioneaza sa lanseze si un album, iar saptamana viitoare va realiza filmarile pentru videoclipul piesei -Fata merge pe jos-. Spectacolul de diseara este organizat de Paul Nanca si Dan Chisu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.