Acasă Monden Aura Urziceanu vrea sa-l aduca pe Quincy Jones in Romania

Aura Urziceanu vrea sa-l aduca pe Quincy Jones in Romania

DISTRIBUIȚI

Dupa spectaculoasa revenire in tara cu ocazia Festivalului International -Cerbul de Aur- de la Brasov din acest an, Aura Urziceanu promite publicului de acasa noi surprize. Astfel, solista s-a decis sa stea prin tara mai mult de acum inainte. In aceasta vara si-a asigurat o vacanta muzicala in Romania cu scopul de a organiza un concert extraordinar, pe care-l va dedica in intregime publicului romanesc pe care nu l-a uitat niciodata. Este o dorinta mai veche a artistei, care are toate sansele sa devina realitate pana la sfarsitul acestui an.

Astfel, Aura a pregatit romanilor o seara de neuitat cand va canta muzica usoara, clasica, jazz, folclor prelucrat, acompaniata de Orchestra Radioului, condusa de Ionel Tudor. Renumita noastra solista l-a invitat la eveniment pe celebrul muzician si producator american Quincy Jones si spera ca acesta sa accepte sa vina pentru prima oara in Romania.

La acest concert, cunoscuta solista va veni si cu fiul ei, Elia, care are 30 de ani si o mosteneste intru totul in materie de muzica. Este compozitor, textier, orchestrator, pianist, baterist, inginer de sunet si chiar jurnalist. La -Cerbul de Aur-, Aura chiar a interpretat o piesa superba pe care fiul ei i-a facut-o cadou, solista insistand ca vocea lui sa ramana in fundal. De altfel, in concertul pe care-l va oferi publicului de acasa, solista va aparea alaturi de fiul ei, impreuna cu care are si un nou proiect muzical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.