Acasă Monden Cheeky Gabriela, logodită din nou cu un afacerist britanic

Cheeky Gabriela, logodită din nou cu un afacerist britanic

DISTRIBUIȚI

Gabriela Irimia, din trupa Cheeky Girls, care s-a despărțit recent de parlamentarul britanic Lembit Opik, a fost pozată ieri dimineață de paparazzi britanici la ieșirea din clubul de noapte Embassy din Londra, purtând la mâna stângă un inel de logodnă pe degetul inelar, ceea ce a alimentat zvonurile cu privire la o posibilă logodnă cu noul ei prieten, afaceristul Nicholas Zapolski. Extrem de exuberantă, Cheeky Gabriela a fost fotografiată în diverse ipostaze, inclusiv alături de sora ei geamănă, Monica, și de prietenul acesteia. Conform jurnaliștilor de la "Dailymail", Gabriela trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânărul Nicholas Zapolski, în vârstă de 25 de ani, pe care l-a cunoscut în această vară, în timpul vacanței petrecute alături de sora ei geamănă, Monica, în stațiunea spaniolă Marbella. Atunci, Gabriela și Nicholas au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar cei doi nu și-au ascuns pasiunea pe care o au unul față de celălalt. Mai nou, cei doi au fost fotografiați sărutându-se pe o stradă din Londra.
Zapolski, originar din Cheshire, este directorul unei firme specializate în afaceri imobiliare și pare a fi pe placul mamei gemenelor, Margit. Aceasta din urmă a declarat luna trecută jurnaliștilor de la "Dailymail" că Gabriela a fost la un moment dat în pragul unei "căderi psihice" din cauza fostului său logodnic, Lembit Opik, și a lăsat să se înțeleagă că ruptura de acesta era previzibilă pentru că fiica sa a grăbit logodna cu parlamentarul într-o perioadă în care aceasta era rătăcită ca urmare a decesului bunicii sale.
Cheeky Gabriela, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit de logodnicul său, Lembit Opik, în vârstă de 43 de ani, în luna iulie, din cauza certurilor din ce în ce mai dese. Ultima ceartă dintre aceștia a pornit după ce Lembit a întârziat la aniversarea lui Margit – mama celor două membre Cheeky Girls, sărbătorită la Embassy Club, din Londra, ratând discursul Gabrielei. Jurnaliștii spun că în momentul în care Lembit a încercat să-i explice Gabrielei motivele întârzierii sale, aceasta a plecat, pur și simplu, refuzând să îl asculte. La acel moment, mama celor două gemene a declarat că Gabriela dorea să pună capăt relației sale cu Lembit, cu care se logodise în aprilie, în Italia, la Fontana di Trevi, pentru că acesta ar fi "o persoană foarte instabilă".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.