Acasă Monden Cristina Rus va naște săptămâna viitoare

Cristina Rus va naște săptămâna viitoare

DISTRIBUIȚI

Cristina Rus se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său. Artista va naște săptămâna viitoare după nouă luni petrecute departe de lumina reflectoarelor, perioada care i-a transformat sarcina într-una din cele mai discrete din showbiz.
?óÔé¼?¿Cristina Rus anunța la începutul lunii septembrie că este însărcinată din nou, în trei luni și jumătate, și că urmeaza să aducă pe lume tot un băiețel. Artista a oferit la acea dată un interviu exclusiv pe această temă revistei OK!, însă, de atunci, nu a mai ieșit deloc la evenimente mondene, deși a fost invitată. Solista a ales să petreacă ultimele luni de sarcina cât mai discret, acasă. Cele nouă luni se încheie săptămâna viitoare, iar cântăreața are programată nașterea într-o clinică particulară din București. Cele mai recente fotografii cu artista au fost realizate zilele trecute de Cancan.ro, surprinzând-o în timp ce se îndrepta spre un coafor. Cristina Rus a revenit vara trecută în showbiz cu o nouă piesă și un nou videoclip, „În doi”, și avea la acel moment oferte să revină și în televiziune. Vestea minunată că va deveni din nou mamă i-a schimbat planurile, astfel că a decis să ia o pauză timp de un an cel puțin.
?óÔé¼?¿“Îmi doream doi copii. La câteva luni după naștere eram deja setată pe asta. Toată lumea mă întreba când mă intorc pe scenă, iar eu le spuneam că nu este momentul, pentru că vreau să stau cu cel mic. Văzând că nu se întâmplă nimic în decurs de trei ani m-am hotărât să revin. Am lansat ‘Jumătatea ta’ și ‘În doi’, iar apoi lucrurile au început să intre pe făgașul normal în viața profesională. În plus, au apărut și oferte în televiziune. Apoi, a apărut schimbarea. Am aflat că sunt din nou însărcinată, iar pentru mine aceasta este cea mai mare realizare”, declară Cristina Rus pentru revista OK! “Prefer să stau acasă, să mă joc cu cel mic, să mănânc. Nu știu, să-mi petrec mai mult timp acasă. Burtica a început deja să se vadă și Dragos știe, eu tot timpul fiind slabă. I-am spus: Uite mami, aici mai este un bebe”, a declarat Cristina recent.

Irina Tracy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.