Acasă Monden Dana Rogoz a născut un băiețel

Dana Rogoz a născut un băiețel

DISTRIBUIȚI

Dana Rogoz a născut, sâmbătă seara, în jurul orei 20:00. Actrița este mămica unui băiat frumos și sănătos pe care a ales să îl numească Vlad Luca Dragomir. Anunțul a fost postat chiar de tânăra mamă, pe Facebook, unde a pus o fotografie înainte de a intra în sala de nașteri.
„Azi, la ora 20:00, s-a născut Vlad Luca Dragomir! Bine ai venit pe lume, minunea mea! Poza este făcută chiar înainte de a intra în sala de nașteri. Nu vă pot descrie cât de fericită sunt având un bebe de nota 10 lângă mine“, a scris Dana Rogoz, pe Facebook. Fotografia postată de actriță arată o mămică extrem de fericită și entuziasmată să își îmbrățișeze pruncul. Anunțul a fost întâmpinat de fanii actriței cu mesaje care îi doresc numai bine și multă sănătate. Deși nașterea era programată abia pentru săptămâna viitoare, micuțul Vlăduț pare că nu a mai avut răbdare.
Dana Rogoz a primit astfel cel mai de preț mărțișor atunci când și-a îmbrățișat băiețelul pentru prima dată și se declară a fi o mămică fericită și împlinită.

Irina Tracy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.