Acasă Monden Daniel@ a -umblat- serios la imagine

Daniel@ a -umblat- serios la imagine

DISTRIBUIȚI

Schimbul de generatii din muzica romaneasca a ultimilor 13 ani a generat un haos total pentru artistii care se bucurau de succes inainte de revolutie.

Noile curente muzicale aparute pe piata autohtona au distrus definitiv deja -obosita- muzica usoara, de care publicul se saturase peste masura.

Piesele tematice si interpretarile grandioase au fost inlocuite de sound-uri moderne si de artisti, care au intrat in forta cu o imagine cat de cat asemanatoare cu ceea ce se intampla in Occident.

Dat fiind aceasta schimbare de mentalitate a publicului ascultator de muzica romaneasca, -vechea garda- a fost nevoita sa -umble- serios atat la imagine, cat si la partea muzicala, pentru ca noile cerinte impuse de valul de tineri artisti i-au scos practic de pe piata.

Daniela Gyorfi, care a pornit pe drumul muzicii, ca si ceilalti, tot cu muzica usoara, a fost artista care a incercat sa introduca in show-bizz-ul autohton ideea de imagine sexy, provocatoare, insa aceasta imagine nu a fost sustinuta de un suport muzical, menit sa-i asigure succesul.

Chiar daca a aparut in -Playboy-, chiar daca a fost mai tot timpul in atentia ziaristilor datorita declaratiilor, relatiilor controversate sau chiar anumitor gesturi (care faceau parte din reteta de imagine), Daniela Gyorfi nu a fost o artista care s-a bucurat de succes pe plan muzical, fiind intrecuta fara nici un fel de probleme de mai tinerele artiste debutante.

Or, se stie ca daca o reteta de imagine nu iti aduce succesul asteptat, e clar ca ceva nu merge si trebuie sa schimbi -reteta-, iar acest lucru este ceva obisnuit in Occident pentru artistii care inca sunt in top dupa o cariera de mai bine de 20 de ani.

Datorita succesului partial pe care Daniela Gyorfi l-a avut cu imaginea de -bomba sexy-, si in cazul ei a trebuit sa intervina o schimbare.

Si iata ca, de la inceputul acestui an, Daniela Gyorfi a devenit -Daniel@- si echipa de la casa de productie RBA a trecut la o noua campanie de promovare, care include un nou look, un nume de scena mai scurt si mai usor de retinut si o schimbare pe plan muzical.

Noua Daniel@ nu va mai fi o prezenta socanta, prin vestimentatii super-sexy, ci o artista rafinata si matura din punct de vedere muzical.

Aceasta campanie de promovare va include si un videoclip la piesa -Si-mi pare rau-, care se va filma undeva la inceputul lunii februarie, in care Daniel@ va fi insotita de cei doi dansatori, Florin Conta si Cristian Preda.

Interesant este ca piesa la care se va -turna- videoclipul a fost compusa integral de Marius Moga, cel mai cautat compozitor din Romania in acest moment, care poate fi considerat -o adevarata fabrica de hituri-, daca ne gandim cati artisti apeleaza la serviciile lui. Ce va fi si cum va urca Daniel@ in ierarhia artistilor de succes, vom vedea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.