Acasă Monden -De 3x femeie-, editie aniversara!

-De 3x femeie-, editie aniversara!

DISTRIBUIȚI

Acum doi ani, in februarie, Mihaela Tatu debuta ca moderatoare la Acasa TV, intr-o emisiune noua din peisajul televiziunii romanesti: -De 3 x femeie-.


Mihaela isi aminteste ca in acea zi era foarte emotionata, fiind pentru prima data cand urma sa prezinte o emisiune in direct.

Intreaga zi a fost torturata de emotii, iar colegii chiar au trimis-o acasa, la un moment dat. Dupa exact 35 de minute de somn profund, s-a trezit calma si increzatoare in fortele proprii, insa cu cat se apropia ora emisiei, cu atat simtea mai acut un dureros -ghem- in stomac.

Andreea Esca, prima invitata, a linistit-o, iar colegul de la sunet i-a urat bafta.

Cand s-au aprins reflectoarele si a intrat in emisie, a uitat complet ca era in direct si n-a mai fost nici o problema. Astfel debuta, cu dreptul, -De 3 x femeie-, emisiunea care, in cei doi ani de existenta, a demonstrat ca problemele femeilor si cele de cuplu pot fi dezbatute in direct la televizor, fara false pudori.

Popularitatea emisiunii a crescut fulminant, iar sintagma de -de 3 x femeie- a intrat in limbajul uzual.

Mihaela Tatu a devenit in timp scurt un sfatuitor universal (nu de putine ori telespectatorii o opresc pe strada si ii cer sfaturi).

Bebe Mihaescu, -sexologul de serviciu-, a devenit o prezenta constanta a emisiunii, incercand sa compenseze lipsa de educatie din acest domeniu. Specialisti din domeniul financiar, psihologie, astrologie, frumusete, chirurgie plastica, stomatologie, bioenergie au venit la Mihaela Tatu si le-au dat telespectatorilor sfaturi reale si utile, raspunzand unor intrebari care, pana atunci, nu aveau raspuns.

In aceasta seara, cu ocazia aniversarii a doi ani de -De 3 x femeie-, Mihaela Tatu va avea in emisiune trei invitate speciale, trei tipuri de femei diferite, toate vedete ale postului Acasa TV: Corina Danila, Dana Savuica si Simona Mihaescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.