Acasă Monden „Forbes”: Gisele Bundchen este cel mai bine plătit top model din lume

„Forbes”: Gisele Bundchen este cel mai bine plătit top model din lume

DISTRIBUIȚI

Gisele Bundchen s-a situat, pentru al treilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicația „Forbes“, după ce a obținut venituri de 25 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 – iunie 2009.
Deși este foarte bogată, top modelul brazilian, care s-a căsătorit în februarie cu starul fotbalului american Tom Brady, a fost afectată de criza economică, obținånd în anul financiar 2008 – 2009 cu 10 milioane de dolari mai puțin decåt în perioada fiscală precedentă, 2007 – 2008. Top modelul în vårstă de 28 de ani are colaborări foarte fructuoase cu firme precum Versace, Dior, True Religion și Ebel și deține propria linie de încălțăminte.

Heidi Klum – locul doi

Pe locul al doilea în topul „Forbes“ s-a situat Heidi Klum, care a cåștigat în anul financiar 2008 – 2009 16 milioane de dolari, cu 2 milioane mai mult decåt în perioada precedentă. Averea top modelului german în vårstă de 35 de ani se datorează unor contracte pentru emisiuni de televiziune, dar și publicitare. Astfel, Klum este gazda emisiunilor „Germany’s Next Top Model“ și „Project Runway“ și are contract cu compania de lenjerie intimă Victoria’s Secret. De asemenea, are contracte de publicitate cu firme precum Diet Coke, Volkswagen, LG, Birkenstock și deține propria linie de cosmetice – In An Instant.
Kate Moss se situează pe a treia poziție în topul „Forbes“, cu 8,5 milioane de dolari. Top modelul britanic în vårstă de 35 de ani are succes cu linia sa de îmbrăcăminte creată pentru lanțul de magazine britanic Topshop, dar și alte contracte publicitare bănoase.
Topul 5 al celor mai de succes top modele din lume, care nu s-a schimbat de anul trecut, este completat de Adriana Lima (8 milioane de dolari), pe locul al patrulea, și Doutzen Kroes (6 milioane de dolari), pe locul al cincilea. Topul 10 este completat de Alessandra Ambrosio – 6 milioane de dolari, Natalia Vodianova – 5,5 milioane de dolari, Daria Werbowy – 4,5 milioane de dolari, Miranda Kerr – 3 milioane de dolari, și Carolyn Murphy – 3 milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.