Acasă Monden Fosta soție a lui Brad Pitt o atacă pe Angelina Jolie

Fosta soție a lui Brad Pitt o atacă pe Angelina Jolie

DISTRIBUIȚI

Cu toate că vreme de aproape patru ani a refuzat să vorbească despre divorțul ei de Brad Pitt și despre felul în care Angelina Jolie i-a furat soțul, Jenifer Aniston a decis că este momentul să vorbească despre aceste momente nefericite din viața ei.
Cu toate că până acum cuplul Jolie-Pitt a susținut că relația lor a început după ce Brad s-a despărțit de vedeta din serialul "Friends", adevărul este că aventura lor începuse chiar de pe platourile de filmare de la "Mr and Ms Smith", în 2004, după cum a afirmat chiar Angelina. După ce Jolie a recunoscut că relația ei cu Brad Pitt a început încă de pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, aceasta din urmă a prins curaj și a atacat-o zilele trecute pe Jolie. Într-un interviu care va apărea în următorul număr al revistei americane "Vogue", Aniston vorbește pentru prima dată despre felul în care a trăit ea despărțirea, dovadă că actrița nu a reușit încă să treacă peste acest episod.
"Ceea ce a făcut Angelina a fost o infamie", a declarat Jennifer pentru revista "Vogue". Mai mult, aceasta a condamnat și faptul că Angelina a mințit atâta timp în legătură cu momentul în care ea și Pitt s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt, în ciuda faptului că Brad Pitt era căsătorit.
Jennifer mărturisește că nu a avut nici cea mai vagă idee despre idila care se înfiripa între cei doi protagoniști ai filmului "Mr and Ms Smith", susținând că Brad nu avea un comportament diferit. Aceasta a aflat toate detaliile dintr-un interviu acordat de Angelina revistei "Vogue".
Jennifer Aniston spune că a fost oarecum șocată, pentru că până atunci cei doi declaraseră că relația lor a început după ce Brad Pitt s-ar fi despărțit de soția lui.
Chiar dacă divorțul de celebrul actor a fost cea mai întunecată perioadă din viața ei, Jenifer Aniston recunoaște că este încă profund atașată de el.
Actrița are numai cuvinte de laudă și admirație la adresa lui Brad Pitt. Cu eleganță, Jenifer Aniston i-a felicitat, totuși, pe Angelina și Brad pentru copiii minunați pe care i-au adus pe lume și le-a urat fericire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.