Acasă Monden Iubitul Mihaelei Rădulescu, ofticat că se fac miștouri pe seama lui

Iubitul Mihaelei Rădulescu, ofticat că se fac miștouri pe seama lui

DISTRIBUIȚI

Dani Oțil a ajuns, de mai bine de-o lună, subiect de bârfă națională, după ce povestea de dragoste trăită cu Mihaela Rădulescu a răsuflat în presă și a ținut zilnic, prima pagină a tabloidelor autohtone.
În vreme ce unii îl condamnă, acuzându-l că este interesat de banii Mihaelei, alții îl susțin și îl felicită pentru "performanța" de a o cuceri pe cunoscuta vedetă de televiziune, relația lor este, cu siguranță, cea mai controversată din showbiz-ul autohton. Faima prezentatoarei "Duminicii în familie" s-a extis, printr-un simplu efect de halo și asupra iubitului ei. Și uite așa, dintr-un prezentator destul de șters și cvasi-necunoscut în urmă cu câteva luni, Dani Oțil a ajuns un personaj știut de tot poporul.
Lucru de altfel deloc rău pentru el având în vedere că tot omul, curios să vadă ce bărbat a luat locul lui Elan în viața Răduleascăi, aruncă un ochi la matinalul de la Antena 1, prezentat de acesta, ridicând, astfel ratingul emisiunii.
Numai că celebritatea de care se bucură tânărul Dani de câteva luni, celebritate pe care și-a dorit-o, după cum a afirmat chiar el, a început să fie, cumva, cam apăsătoare și deranjantă pentru "matinalul" de la Antenă. Acesta s-a supărat când gura târgului a început să spună că relația lui cu Mihaela este pusă pe seama unui interes financiar ori că prezentatoarea își satisface doar pofta de aventură cu mult mai tânărul ei iubit. "Sunt convins că lumea crede că eu caut ceva într-un cont și Mihaela caută ceva în chiloții mei! Să creadă ce vor ei, nu mă interesează. Noi știm cum stau lucrurile de fapt și asta este tot ce contează", a spus recent Oțil într-o emisiune de la Euforia TV.
Chiar dacă el face bășcălie de invitați în emisiunea pe care o prezintă, "matinalui" nu i-a convenit deloc atunci când el însuși a fost pus în această situație de către colegii de breaslă.
Jurnalistul Cristian Brancu, realizatorul "Agentul VIP" și "confidențial" de la Antena 2, mărturisește în jurnalul său online că l-a invitat pe Dani Oțil să înmâneze o distincție la "Premiile Confidențial", secțiunea Campanii Sociale, însă acesta a refuzat categoric. "Colegul Dani Otil a refuzat, motivând comentariile mele Çdeloc prietenoaseÈ, conform punctului său de vedere, apropo de relația lui cu Mihaela Rădulescu. Am înțeles punctul lui de vedere, cu amendamentul colegial că amestecă un demers de recunoaștere a unui fapt umanitar cu chestiuni mondene. În egală măsură, pot să observ că Dani Oțil își dorește în propria emisiune invitați pe care, atunci când este cazul, să-i ia peste picior, dar devine supărăcios când alții îl pun și pe el sub lupă", scrie Brancu pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.