Acasă Monden George Clooney se mută cu iubita sa, o chelneriță

George Clooney se mută cu iubita sa, o chelneriță

DISTRIBUIȚI

George Clooney a decis să se mute cu iubita sa, Lucy Wolvert, o chelneriță în vârstă de 23 de ani, cu care are o relație de doar două luni, cei doi urmând să locuiască în apartamentul din Los Angeles al actorului, informează femalefirst.co.uk.
Inițial, cei doi au tratat relația ca pe un flirt, „dar lucrurile au început să se precipite foarte tare și el (George Clooney, n.r.) le-a spus prietenilor că plănuiesc să petreacă o mare parte a verii împreună. Ea vorbește despre mutatul împreună cu George la Los Angeles, ceea ce este puțin cam spectaculos, ținând cont că nu se cunosc decât de două luni“, a declarat o sursă pentru site-ul MailOnline.

Pasiune

Cei doi s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru cel mai recent lungmetraj în care apare Clooney, „Up In The Air“, care au loc la Miami Beach, Florida.
Pe de altă parte, prietenii lui Lucy sunt îngrijorați de faptul că actorul în vârstă de 48 de ani îi va frânge acesteia inima.
„Lucy este foarte atașată de George, iar el este atras de ea într-un mod foarte pasional. Toată lumea speră să dureze și că el nu o să îi frângă inima“, a mai precizat sursa.
Conform informațiilor, chelnerița a fost deja avertizată să fie mai discretă cu privire la relația sa cu actorul american, după ce au apărut bârfe privind tehnicile sexuale ale lui Clooney.
„În afara faptului că este un amant extraordinar, Lucy spune despre George că este un adevărat gentleman, care știe cum să o trateze ca pe o doamnă“, a mai spus sursa.
Anul trecut, George Clooney s-a despărțit de iubita sa, Sarah Larson, tot o chelneriță, cu care a avut o relație timp de un an.
Clooney a fost căsătorit cu actrița Talia Balsam, în perioada 1989 – 1993, și a avut relații cu femei extrem de frumoase și celebre, precum Renée Zellweger și Lisa Snowdon.
Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament și lipsa de dorință de a avea copii. „Mi-ar fi foarte greu să am o relație, pentru că prima mea dragoste este munca și a doua dragoste sunt prietenii“, a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleași motive. „Copiii sunt cea mai mare responsabilitate și nu poți să faci lucrurile pe jumătate cu ei“, a afirmat Clooney.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.