Acasă Monden Ionut Adascalitei, un nou VJ la MTV Romania

Ionut Adascalitei, un nou VJ la MTV Romania

DISTRIBUIȚI

Intrarea in peisajul mass-media a celebrului post muzical MTV s-a produs prin preluarea fostei echipe de la MCM Romania, la care s-au adaugat cateva -fete- noi, care au format astfel echipa MTV Romania, un post muzical care trebuia sa -sparga- piata autohtona de gen, daca ne gandim la modul in care a fost anuntat.

Din pacate insa, cu timpul si din diferite motive, mai multi VJ care devenisera deja obisnuiti ai -sticlei- MTV au plecat si astfel in staff-ul de prezentatori ai postului au ramas cateva locuri libere.

Echipa de la MTV News va avea (din aceste zile) un nou VJ: Ionut Adascalitei, pe care il veti cunoaste drept Vj Ionut.

El are aproape 23 de ani (ii va implini pe 5 aprilie) si este student la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica -I.L. Caragiale-, Facultatea de Teatru, sectia actorie, la clasa profesorului universitar doctor Mircea Albulescu.

Ionut nu este la prima experienta de televiziune (intre 1999 si 2000 a fost colaborator la TVR 2), insa activitatea sa se leaga mai mult de teatru si film: a jucat in piesa -Halebardier Hamlet- de William Shakespeare – la Teatrul -Lucia Sturza Bulandra-, a aparut in filmele -Callas Forever- si -Could Mountain-, precum si in spectacolul multimedia -Odiseea Pacii- al lui Emir Kusturica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.