Acasă Monden Kevin Spacey si Elton John vor canta in scopuri caritabile

Kevin Spacey si Elton John vor canta in scopuri caritabile

DISTRIBUIȚI

Actorul american Kevin Spacey si superstarul Sir Elton John vor canta in duet intr-un concert caritabil, care se va desfasura luna viitoare.

Spectacolul este programat pentru 5 februarie, iar pretul biletelor este estimat la circa 1.000 de dolari.

Cele doua vedete intentioneaza sa stranga fonduri pentru Teatrul Old Vic din Londra.

Ms Dynamite, Sharleen Spiteri – solista trupei Texas, Sinead O*Connor, Lulu si Elvis Costello sunt artistii care vor canta in scopuri caritabile, alaturi de Spacey si Elton John.

Toti acesti artisti vor face o trecere in revista a pieselor de succes din cariera cantaretului, compozitorului si pianistului Elton John.

Spacey, care a castigat un Oscar pentru rolul sau din filmul -American Beauty-, este membru al comitetului de incredere al teatrului londonez, in timp ce Sir Elton John detine -privilegiata- pozitie de presedinte al acestui comitet.

Kevin Spacey si-a demonstrat deja calitatile vocale, la concertul de intrajutorare a victimelor de la World Trade Center din 11 septembrie.

Unul dintre organizatorii concertului de pe 5 februarie a declarat: -Spacey si Elton John au pus la punct o seara spectaculoasa, cu o serie intreaga de invitati de marca, care vor interpreta cateva dintre cele mai frumoase cantece semnate de Elton John-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.