Acasă Monden Madonna și-a tras un amant tânăr

Madonna și-a tras un amant tânăr

DISTRIBUIȚI

Cu toate că Madonna și Guy Ritchie au anunțat că vor divorța cu numai o săptămână în urmă, regina pop s-a și orientat către un bărbat frumos, mult mai tânăr decât ea și mult mai atletic decât soțul ei. Pentru a trece mai ușor peste toate neplăcerile provocate de aspectele urâte ale mariajului ei, disecate pe larg de presa internațională, Madonna a pus ochii pe jucătorul american de baseball Alex Rodriguez, în vârsta de 33 de ani, față de care nu se sfiește să-și exprime liber sentimentele. Deși majoritatea cunoscuților cântăreței au fost înclinați să creadă că va fi o relație de scurtă durată între cei doi, Madonna a afirmat, în fața unor prieteni care i-au rămas alături după separarea de Guy, că ar vrea să-i facă un copil jucătorului de baseball, pentru a se simți împlinită.
Diva se gândește să se mute la New York pentru a fi aproape de tânarul ei iubit, însă are o problemă din partea lui Guy, care nu-i permite să ia copiii cu ea în America. Motiv pentru care, cel puțin deocamdată, Madonna va continua să locuiască la Londra. Ea susține că cei trei copii, Lourdes, în vârstă de 12 ani, Rocco, în vârstă de 7 ani, și David, în vârstă de 3 ani, se simt fericiți în acest oraș, și pentru o perioadă le va face pe plac.
Pe de altă parte, Guy este foarte dezamăgit de faptul că soția lui a dat publicității detalii private ale căsniciei lor. Un prieten al familiei a declarat că există mari șanse ca acest divorț să se transforme într-un megascandal. "Orice speranță a lui Guy de a menține acest divorț privat se spulberă cu fiecare zi care trece. Acuzațiile potrivit cărora a fost un soț crud și neglijent l-au adus în pragul disperării", a declarat acesta. Celebrul cuplu susține că vor finaliza procesul de divorț până la Crăciun, sărbătoare care ar fi marcat al optulea an de căsnicie a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.