Acasă Monden Mickey Rourke cară după el 36 de kilograme de pantofi

Mickey Rourke cară după el 36 de kilograme de pantofi

DISTRIBUIȚI

Actorul american Mickey Rourke a uimit personalul de pe celebrul aeroport Heathrow din Londra, el fiind surprins cu un geamantan plin de pantofi, cu o greutate de aproximativ 36 de kilograme, informează mirror.co.uk.
Bagajul plin de pantofi al lui Rourke a depășit limita de greutate. Astfel, înainte de a trece de formalitățile de îmbarcare pentru cursa lui spre New York, actorul american a trebuit să redistri-buie perechile de pantofi în celelalte bagaje ale sale.
Rourke, în vârstă de 56 de ani, se întorcea acasă, săptămâna trecută, după un sejur de opt zile petrecut în Londra, unde a primit premiul BAFTA pentru rolul său din filmul „The Wrestler“.
„A fost, într-adevăr, ceva ciudat și extraordinar de văzut“, a declarat unul dintre angajații de pe aeroportul Heathrow, din Londra.
„Angajații au crezut, inițial, că în acel geamantan se afla premiul lui, BAFTA“, a declarat aceeași sursă. „Era foarte frig afară, dar el nu purta șosete, ci doar o pereche de pantofi albaștri, cu un toc foarte jos. Avea aproximativ 40 de perechi de pantofi foarte asemănători cu cei pe care îi avea în picioare“, a explicat aceeași sursă.
Marea întoarcere
Filmul „The Wrestler“ reprezintă marea întoarcere a lui Rourke pe marile ecrane, după mulți ani de pauză, în care actorul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool. Considerat a fi o evidentă paralelă cu viața personală a actorului, filmul prezintă povestea unui bătrân luptător de wrestling, aflat la sfârșit de carieră, care decide, în ciuda sfaturilor date de medici, să profite de o ultimă șansă pentru a reveni în ring.
Rourke a mai câștigat un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar pentru interpretarea acestui rol, bine primit de criticii de specialitate.
Actorul a devenit un star al cinematografiei în anii ‘80, datorită rolurilor din „Golanii/Rumble Fish“ (1983), „9 săptă-mâni și jumătate“ (1986) și „Înger și demon“ (1987), iar criticii declarau pe atunci că el este următorul Marlon Brando.
Rourke și-a dobândit, însă, reputația de a fi un actor cu care se lucrează greu și a făcut o serie de alegeri profesionale dezastruoase, începând cu refuzul rolurilor principale din filmele „Top Gun“, „Rain Man“ și „Beverly Hills Cop“, după care a început să boxeze. După ce a suferit câteva răni faciale severe, medicii i-au interzis să mai boxeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.