Home Monden Moni a părăsit căminul conjugal

Moni a părăsit căminul conjugal

DISTRIBUIŢI

Aparent, Iri este un tip simpatic, atotiertător și mereu cu zâmbetul pe buze. În esență însă uităm un lucru important. Vorbim totuși despre un om de afaceri. Mai nou, se pare că însăși frumoasa lui soție ar fi văzut cea de-a doua față a celui căruia i-a jurat iubire veșnică – una pe care angajații lui Columbeanu o știu prea bine, potrivit vdtonline.ro.
Deși spun că totul este roz, bărbații nu pot trece peste anumite episoade din trecutul iubitelor. Iar Iri a acumulat multe. Recent, vulcanul ar fi erupt chiar în casa familiei din Izvorani. Realizând că, în loc să îi hrănească obsesia de a fi mereu în centrul atenției, de a fi buricul pământului, căsnicia cu Moni dăunează numelui Columbeanu, imaginii și, implicit, afecerilor, Iri și-ar fi certat nevasta și, într-un exces de furie, i-ar fi cerut divorțul, a aflat revista „Star“.
Cam drastic, nu?! Ei bine, sursa citată notează că diva a părăsit deja căminul conjugal, argumentând că a făcut acest gest, vezi Doamne, pentru a beneficia de liniștea necesară pregătirii examenului de licență.
Acum, băcăuanca se află în apartamentul din Piața Victoriei și are timp berechet să învețe ceva din tot acest amalgam de scandaluri. Iar cea mai importantă lecție este următoarea: chiar dacă locuiești într-un palat, ai servitori și ai crescut într-un an cât altele în zece, viața nu este tot timpul un basm.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.