Acasă Monden Patricia Chifor din Satu Mare va reprezenta Romania la -Miss World 2003-

Patricia Chifor din Satu Mare va reprezenta Romania la -Miss World 2003-

DISTRIBUIȚI


-Drumul spre frumusete- s-a incheiat, iar fericita castigatoare care va reprezenta Romania la editia din acest an -Miss World- se numeste Patricia Chifor, are 17 ani, este din Satu Mare si se afla la primul concurs de frumusete din viata ei.

Patricia, cea mai frumoasa femeie din Romania in acest moment, isi doreste ca dupa absolvirea liceului sa-si continue studiile in domeniul diplomatiei si al afacerilor externe.

In prezent, Patricia se afla in Hong Kong, alaturi de celelalte 106 candidate la titlul de cea mai frumoasa femeie a lumii. Ea va reprezenta Romania, pe 7 decembrie, la Concursul International de Frumusete gazduit in acest an de orasul chinez Sanya.

In finala concursului -Miss Romania World 2003-, pozitia a doua a fost ocupata de Andreea Cefalan (Bucuresti) – pozitie care o trimite direct la Miss Tourism International organizat in Malaiezia (tot in luna decembrie), iar ultimul loc al podiumului a fost adjudecat de Mihaela Necula din Galati.

Juriul a premiat si alte candidate care s-au remarcat pe parcursul celor doua saptamani de pregatire pentru concurs: Delia Tudose din Iasi a fost numita -Miss Fotogenie-, iar Paula Patz – -Miss Popularitate-.

Din juriul format din 11 personalitati ale show-bizz-ului autohton au facut parte: Razvan Fodor (Krypton), Dan Silviu Boerescu, Florin Piersic jr. si Victor Slav, prezentatorul rubricii -Meteo- din cadrul -Stirilor PRO TV-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.