Acasă Monden Puya vrea o stradă cu numele lui

Puya vrea o stradă cu numele lui

DISTRIBUIȚI

Dragoș Gărdescu, sau mai bine zis Puya, este un om al controverselor, pe care le-a stårnit încă de cånd a apărut pe piața muzicală, prin colaborările lui cu BUG Mafia și Codul Penal, potrivit vdtonline.ro. Mereu însă, elementul care l-a menținut pe linia de plutire a fost și este unul singur: muzica.
„Important este ce îți transmite muzica, fie că e vorba de dragoste sau ură. Dacă te face doar să te miști din fund, ai să miști o lună, două, după care te plictisești“, mărturisea hip-hoperul în urmă cu ceva vreme. Tocmai din acest motiv, acum, la 30 de ani, Puya nu se vede făcånd altceva în viață. „Eu trăiesc din muzică de la 16 ani. Pentru mine și Sișu, muzica nu e un hobby, noi din asta trăim. Nu m-am gåndit niciodată să fac altceva. În plus, cånd faci o viață întreagă același lucru, ajunge să facă parte din tine și e foarte greu să te lași“, spune componentul La Familia într-un interviu acordat Radio 21.
Dacă proiectul cu care s-a lansat în adolescență este încă sub semnul întrebării, Puya se bucură în aceste zile de succesul oferit de cariera solo. Iar hit-ul „Undeva în Balkani“ este mai mult decåt un come-back muzical: „Unii spun că piesa asta e dance și că e prea comercială. Probabil că dacă nu o asculta nimeni, o catalogau drept underground, deși e aceeași piesă. Pe mine mă interesează doar faptul că oamenilor le place. Cel mai bun feed-back îl ai în concerte, cånd simți direct reacțiile oamenilor“.
Din vårful chart-urilor muzicale de la noi, Dragoș se gåndește la posibilitatea de a fi onorat în mod oficial. Îi cam suråde ideea unei străzi care să îi poarte numele! „Nu cred că aș vrea o statuie, dar nu m-ar deranja să existe o stradă cu numele meu. Chiar în spatele blocului meu există una fără nume, deci primarul sectorului 3 ar putea să-mi facă o bucurie…“, a mai spus starul hip-hop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.