Acasă Monden 20.000 de apeluri pentru -Big Brother-!

20.000 de apeluri pentru -Big Brother-!

DISTRIBUIȚI

De la aflarea vestii ca cel mai tare reality-show se va lansa la Prima TV, de la inceputul acestui an si pana in prezent s-au inregistrat peste 20.000 de apeluri telefonice pentru inscrierile la Big Brother, dintre care doar 15.000 au fost valabile.

Daca tinem cont de rigorile impuse de acest format de televiziune si de faptul ca cei 12 concurenti vor fi izolati de restul lumii timp de patru luni, putem spune ca romanii sunt interesati de -Big Brother-, care se anunta un concurent serios pentru emisiunile ce aduc audienta la celelalte posturi de televiziune.

La Prima TV, show-ul -Big Brother- vine cu o carte de vizita impresionanta, in unele tari fiind produs in mai mult de doua sau trei serii.

In Elvetia, la prima difuzare s-au inregistrat 5.000 de aplicanti, iar la a doua – 3.000. In Suedia, primul -Big Brother- a primit 3.000 de inscrieri, iar al doilea – 3.500.

In alte tari, diferenta dintre cele doua emisiuni este foarte mare. Daca pentru inceput, doar 7.000 de belgieni au completat datele de participare, la seria a doua, numarul lor s-a dublat. In Norvegia, cifrele sunt coplesitoare: de la un timid inceput de 3.700 de apeluri valide, urmatoarea emisiune a inregistrat 23.000. In Argentina, seria a doua a fost de sapte ori mai ravnita decat prima, iar in Germania si Portugalia, unde s-au difuzat cate trei serii a patru luni de concurs, telespectatorii s-au aratat impresionati de emisiune si au dorit sa concureze: intai 4.000, apoi 70.000 si, in final, 120.000 de portughezi.

Asa ca, stimati romani care doriti sa participati la cel mai antrenant show de televiziune, inscrieti-va cat mai repede, pentru ca nu mai aveti prea mult timp: pe 18 ianuarie, liniile telefonice la care puteti suna se inchid si ar fi pacat sa ratati sansa de a aparea in fata intregii tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.