Acasă Monden Eminem si Ashanti au dominat American Music Awards

Eminem si Ashanti au dominat American Music Awards

DISTRIBUIȚI

Cei doi artisti au fost vedetele celei de-a 30-a editii a American Music Awards, rapperul reusind sa castige trofeele tuturor celor patru categorii la care a fost nominalizat.

Eminem a castigat la categoriile: -Cel mai bun album Hip-Hop-, -Cel mai bun album R*n*B-, cu -The Eminem Show-, precum si -Cel mai bun artist masculin pop-rock- si -Cel mai bun artist masculin R*n*B-.

Ashanti a primit doua trofee, pentru: -Cel mai bun debut Hip-Hop/R*n*B- si -Cel mai bun debut pop-.

-Trebuie sa spun ca Dumnezeu mi-a dat taria sa fac acest lucru-, a declarat Ashanti dupa ce a acceptat premiul pentru categoria Hip-Hop.

Show-ul din acest an a fost gazduit de membrii familiei Osbourne: Ozzy, Sharon, Jack si Kelly, fiind prima data in istoria American Music Awards cand o familie prezinta acest show.

Familia Osbourne a fost aplaudata atat de mult la intrarea in scena, incat telespectatorii au avut probleme serioase, neintelegand aproape nimic din ce au spus gazdele show-ului.

Trupa Creed a primit doua trofee, pentru: -Cel mai grup grup rock- si -Cea mai buna prestatie live-, iar Dixie Chicks au castigat: -Cea mai buna trupa country- si -Cel mai bun album country- pentru -Home-.

Dupa Eminem, Mary J. Blige a fost si ea marea absenta a evenimentului, chiar daca a castigat trofeul pentru -Cea mai buna artista Hip-Hop-.

Printre artistii care au prestat pe scena s-a numarat si Christina Aguilera, care insa nu a scapat de -mistourile- actorului David Spade, care a prezentat-o astfel: -Pentru prima oara in public, cu hainele pe ea… Christina Aguilera!!-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.