Acasă În Lume 5.000 de dolari pentru a fi cersetor

5.000 de dolari pentru a fi cersetor

DISTRIBUIȚI

Bogatasii rusi s-au plictisit. Dupa ce ani de-a randul s-au distrat prin cele mai atragatoare si costisitoare statiuni ale lumii, dupa ce si-au incercat norocul prin cazinourile din Monte Carlo sau Las Vegas, acum cauta altceva, mai extravagant. Iar pentru placerea lor ei sunt, ca de obicei, gata sa plateasca orice sume, fara a sta pe ganduri. Ultima lor gaselnita in domeniul distractiei este cersitul prin garile capitalei ruse.

La Moscova, psihologul Serghei Kniazev si-a deschis o firma, -Producers Center-. Initial, ea se ocupa cu acordarea de consultari medicale pentru o anumita categorie a moscovitilor. In ultimul timp insa, Kniazev s-a vazut nevoit sa schimbe profilul activitatii sale, punand pe roate o afacere pe cat de rentabila, pe atat de ciudata. Si totul in spiritul traditiilor nationale. Contra sumei de 5.000 de dolari el ii imbraca pe oamenii cu bani in haine de cersetori, croite dupa modeluri care tin cont atat de -tendinta strazii-, cat si de principalele trasaturi de caracter ale -beneficiarilor-. Deseori, Kniazev trebuie sa apeleze la ajutorul stilistilor, pentru ca obiectul final sa corespunda in totalitate cerintelor si exigentelor viitorului proprietar. Tot specialistii sunt cei care aplica machiajul pe fetele indestulate ale clientilor firmei -Producers Center-.

Astfel, echipati si fardati, oligarhii rusi pornesc la treaba. Locul lor preferat de -cersit- sunt garile moscovite. Dar si aici s-a incins deja o concurenta pe viata si pe moarte. Cel care va reusi sa starneasca mai multa compatimire din partea trecatorilor, caci totul se afla sub control, va primi un premiu de 500 de dolari din banii partenerilor de intrecere. Pana in prezent, scria publicatia germana -Die Tageszeitung-, nici unul dintre superbogatasii rusi n-a reusit sa adune mai mult de 17 dolari. In timpul -invaziei falsilor cersetori-, adevaratii sunt tinuti la distanta de organele de ordine, care, dupa cum se vede, fac parte din peisaj. E adevarat, preciza ziarul citat, in pofida sumelor care trebuie achitate pentru mentinera ordinii, valoarea -contributiei financiare- fiind stabilita de chiar lucratorii militiei, dialogul intre acestia din urma si -sarmanii oligarhi- se stabileste cu destula dificultate, nici una dintre parti nefiind dispusa sa coboare la nivelul de actor secund intr-o piesa costisitoare. -Pentru prima data am simtit mustrari de constiinta atunci cand o femeie a aruncat in palaria mea ponosita doua ruble-, recunostea unul dintre instaritii clienti ai doctorului Kniazev.

Si inca ceva, sublinia publicatia germana. S-a descoperit ca printre femeile cu dare de mana din Moscova de mare popularitate se bucura jocul -de-a facutul trotuarului-. Gatite in mod adecvat, aceste doamne ies la -agatat-. -Imediat ce vreun client musca din momeala, incepe targuiala. Conform regulilor jocului, sotii care urmaresc de la distanta comportamentul sotiilor lor -nu trebuie sa fie cuprinsi de gelozie sau de furie si sa nu-si iasa din fire atunci cand partenera lui de viata se incumeta sa-si ridice poalele fustitei, si asa extrem de scurta. Clientul trebuie convins, mai ales daca totul are loc intr-un loc unde concurenta ar putea face ravagii si strica placerea jocului. Oricum, castiga doamna care a reusit sa atraga cat mai multe priviri, sa refuze cat mai multi doritori de fantezii sexuale-. Mai exista un joc – furtul dintr-un supermarket. Dar, comparativ cu altele, acest numar nu implica trairi care sa satisfaca dorinta de extravaganta a rusilor cu bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.