Acasă IT & Comunicatii In august, 8 e cifra importanta la Macromedia!

In august, 8 e cifra importanta la Macromedia!

Compania Macromedia anunta lansarea unor noi versiuni ale produselor sale Studio, Fireworks, Flash Professional, Dreamweaver si Flash Player (toate incluse in suita Macromedia 8), avand numeroase imbunatatiri care vin in intampinarea nevoilor utilizatorilor.

-Noile versiuni ale produselor Macromedia reprezinta un pas inainte din punctul de vedere al facilitatilor oferite, eficientei financiare si performantei sporite. Noile versiuni furnizeaza experiente semnificativ mai bune la nivel de performanta si permit crearea unui continut digital de o calitate superioara intr-un timp mai redus, cu produse usor de folosit si cu multe noi optiuni disponibile-, a declarat Florina Balint, director executiv Romsym Data, distribuitor al produselor si centru de instruire autorizat Macromedia in Romania.

Macromedia Studio 8 este suita esentiala pentru designeri, dezvoltatori, profesionisti video si artisti grafici. Combinand cele mai recente versiuni ale produselor premiate Macromedia Dreamweaver, Macromedia Flash Professional si Macromedia Fireworks cu instrumente-cheie pentru productivitate cum sunt Macromedia Contribute si Macromedia FlashPaper, Studio 8 ofera un nou nivel al expresivitatii, eficientei si fluxului de munca simplificat pentru a crea website-uri, media interactive si continut mobil. Studio 8 contine imbunatatiri ale fluxului de munca, noi produse si optiuni. Adaugarea Contribute si a FlashPaper ofera designerilor posibilitatea crearii si mentinerii site-urilor mai eficient din punctul de vedere al costurilor. De asemenea, Studio 8 include noi instrumente de codare video care le ofera clientilor o metoda mai usoara pentru crearea si publicarea continutului interactiv de inalta calitate pentru experiente online cu adevarat memorabile. Noile imbunatatiri CSS si instrumente de autorizare vizuala pentru XML adauga stil si sofisticare website-urilor si aplicatiilor.

Macromedia Fireworks 8 este o solutie cuprinzatoare pentru crearea si optimizarea graficii si imaginilor de inalta calitate pentru web, care se remarca prin noi instrumente creative disponibile, optiuni de design interactiv sau mobil. Fireworks 8 este unic prin abilitatea sa de a suporta deopotriva imagini vectoriale si bitmap. Noua versiune vine cu o paleta larga de efecte care permit realizarea unei grafici pentru web de inalta calitate, mai frumoasa si realista. Flash Professional 8 reprezinta cea mai recenta versiune a instrumentului pentru crearea de continut interactiv pentru website-uri. Prezentarile interactive au importante imbunatatiri pentru instrumentele video, experienta de calitate oferita utilizatorilor si autorizarea continutului mobil. Flash Professional 8 include acum instrumente unice pentru crearea de efecte grafice, animatie, text, video si continut pentru dispozitive mobile.

Macromedia Dreamweaver 8 este cea mai noua versiune a instrumentului profesional de design web si de dezvoltare. Dreamweaver 8 ofera o combinatie puternica de instrumente de layout, optiuni pentru dezvoltarea aplicatiei si suport pentru editarea codului, permitandu-le designerilor si dezvoltatorilor sa creeze site-uri atractive din punct de vedere vizual, bazate pe standarde internationale si eficiente. Recenta versiune pune la dispozitia tuturor utilizatorilor cele mai bune practici ale dezvoltarii web, de la utilizatorii care lucreaza la primul lor website si pana la aceia care devolta aplicatii web avansate cu Extensible Markup Language (XML) si Cascading Style Sheets (CSS). Macromedia Flash Player 8 este disponibil in varianta beta. Flash Player 8 ofera facilitati de expresivitate sporite, un nou motor avansat de redare a textului, un nou codec video puternic, un canal video 8-bit alpha si imbunatatiri ale performantei si securitatii. Platforma Flash include Flash Lite optimizat pentru dispozitivele mobile. De asemenea include si un model de programare robust, instrumente de dezvoltare testate, tehnologie server dedicata, solutii integrate si suport pentru majoritatea sistemelor integrate partenere, ISV-uri si OEM-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.