Acasă Politic Ajunsă al doilea om în stat, Alina Gorghiu ne cere să uităm...

Ajunsă al doilea om în stat, Alina Gorghiu ne cere să uităm traumele de la Revoluție

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Senatului României, Alina Gorghiu, le-a transmis, total neinspirată, miercuri, revoluţionarilor din Decembrie 1989 de la Timişoara să uite traumele acelui moment şi să participe activ la eforturile societăţii româneşti, pentru că perioada este foarte complicată, iar anul 2023 va fi unul dificil.

„Sunt bucuroasă că am avut ocazia să fiu alături de ei (participanţii la Revoluţia din 1989 de la Timişoara – n.r.) astăzi şi le urez un lucru pe care li-l urez tuturor românilor: să uite traumele de la Revoluţie, să îşi aducă aminte că au ajutat enorm de mult această Românie cu efortul şi cu curajul lor şi să participe activ la eforturile societăţii româneşti, pentru că perioada este foarte complicată şi avem nevoie de fiecare om într-un 2023 care va fi unul dificil. Ţara aceasta, de la Revoluţie a început să se modernizeze. Sunt foarte mulţi oameni care merită respectul nostru; eu am venit astăzi, în semn de respect, să îi ascult, să asist la o şedinţă festivă a Consiliului Judeţean alături de asociaţiile de revoluţionari, iar după luările de cuvânt am încercat să stau de vorbă cu fiecare, să vedem punctual fiecare ce nevoi, ce probleme şi preocupări mai are”, a declarat presei Alina Gorghiu, în cadrul unei şedinţe festive dedicată evenimentelor din Decembrie 1989 de la Timişoara, citată de AGERPRES.

5 COMENTARII

  1. Alinutza ai reusit sa trimitzi la cosul de gunoi Constitutia Romaniei, ai promovat modificarile la Legile Justitiei sub motivatzia ca intram in Schengen, ai sustinut ca Romania nu mai trebuie sa fie un stat independent motivand ca suntem in Ue, eu te am crezut pana la 8 Decembrie 2022 – ziua Constitutiei cand suporterii dumitale sau protectorii de la Bruxelles si au batut joc de acest popor. Rezilienta Alinutza ca vin alegerile din 2024 ..

  2. Mai TUTA proasta ce esti, cum sa se uite tragediile de atunici cand tu si acest partid de rahat PNL , ca si PSD ati distrus aceasta TARA, si l-ati promovat pe kaizer mai mult zer, care a dat mana cu austriecii si au distrus padurile toate ?!! sa va trazneasca Bunul Dumnezeu pentru toate faradelegile facute !! AMIN!!!

  3. Tara asta nu se poate ridica. In 89 Armata a tradat. Pina nu sint pedepsiti militarii tradatori de atunci, nu putem exista, ca stat. Deci faceti legi care sa ii pedepseasca pe tradatori si pe cei care i-au acoperit, si pe urma vorbiti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.