Acasă Politic Ales președintele CN al PSD, Vasile Dâncu e ironizat din partid: să...

Ales președintele CN al PSD, Vasile Dâncu e ironizat din partid: să candideze contra lui Boc la Primăria Cluj

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, consideră că Vasile Dâncu ar trebui să candideze la Primăria Cluj-Napoca împotriva lui Emil Boc.

Horia Nasra spune că toată organizația județeană Cluj a PSD ar susține o astfel de candidatură, mai ales acum când Dâncu „a fost încărcat politic și simbolic cu responsabilitatea Consiliului Național al PSD”.

„Ieri, PSD Cluj s-a întors în urmă cu zece ani și asta explică și de ce mulți primari au plecat din partid. Atunci când muncești, câștigi și ai voturi, te aștepți să conduci, nu să te conducă din spate umbre politice care fug de bătălii electorale. S-a pierdut o luptă dar nu și războiul 🙂 Din toată această întoarcere în urmă, sper să răsară și o speranță pentru organizație, candidatura lui Vasile Dâncu la Primăria Cluj-Napoca. A sosit vremea unei lupte sănătoase cu Emil Boc și cu PNL Cluj, în locul confortului unei politici locale partajate”, a spus Nasra.

Sociologul Vasile Dâncu a fost ales, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național (CExN), președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Decizia a fost contestată de o parte dintre social-democrați.

Citește și  Mungiu: sociologii maturi români au fost informatori toți sau mai rău. Cu excepția Aurorei Liiceanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.