Home Politic Alianta se pregateste pentru motiune

Alianta se pregateste pentru motiune

DISTRIBUIŢI


Conducerea Aliantei -Dreptate si Adevar- PNL – PD urma sa armonizeze aseara pozitiile celor doua partide la dezbaterea motiunii simple pe care au initiat-o, privitoare la violenta in familie. La intalnire erau asteptati si copresedintii Traian Basescu si Theodor Stolojan. Pregatirile si participarea la manifestarile legate de Ziua Nationala a Romaniei au fost, se pare, principalul motiv al acestei intalniri pe nepusa masa, democratii si liberalii fiind nevoiti sa-si stabileasca din timp planul de actiune la motiune.

Deputatii PNL si PD au depus, marti, la Camera Deputatilor o motiune simpla prin care acuza guvernul de incalcare a Legii 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei in familie, documentul fiind inregistrat chiar de Ziua Internationala impotriva Violentei Domestice.

Semnatarii motiunii solicita demisia ministrului muncii, Elena Dumitru, pe motiv ca guvernul nu a respectat aceasta lege si nu a infiintat Agentia Nationala pentru Protectia Familiei, organism cu rol in prevenirea si combaterea violentei in familie.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.