Acasă Politic Alina Gorghiu a fost aleasă președinta PNL Argeș

Alina Gorghiu a fost aleasă președinta PNL Argeș

DISTRIBUIȚI

Alina Gorghiu a fost aleasă sâmbătă preşedinte al filialei Argeş a PNL. Din totalul de 357 de voturi, Gorghiu a obţinut 319 voturi. Contracandidații săi au obținut în total 32 de voturi, 27, vicepreşedintele Doru Georgescu, iar Constantin Zăbavă a avut 5 voturi. Şase voturi au fost declarate nule.

Alina Gorghiu deţine preşedinţia interimară a filialei de la sfârşitul lui 2021.
Gorghiu este senatoare de Timiș.
La ultimele alegeri PNL a obținut în Argeș un senator din totalul de 4, la fel ca și în județul Timiș unde Gorghiu a candidat pe liste.

 

2 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    O zi foarte trista pentru PNL, este impusa o doamna care nu da doi bani pe Constitutia Romaniei – adica pe juramentul de loaialitate si credinta in statul numit Romania, deci cui ii este fidela personajul in cauza …

  2. Pt.Lucian
    Sunt deacord cu ce ai spus,dar cum ramane cu deputati PDSR si cei de la UDMR care cu toate ca au jurat pe constitutzia Romaniei au incercat crearea unui stat in stat atunci cu legea aia pentru autonomia tzinutului secuiesc,au votat pe sest bineinteles numai ca inainte sa ajunga legea sa fie votata si de senatori s-a gasit un roman patriot,un securist dupa cum spunea Calin Popescu Tariceanu”sa spuna Klaus Johanis ca nu a fost informat de securitate”,adica idiotul asta acuza securitatea ca l-a anuntat pe presedintele Romaniei despre tentativa PDSR—UDMR de a crea un stat in statul Roman.
    Deci am o intrebare pentru tine mai Luciene si anume,scrie in constitutzia Romaniei ca”Romania este un stat natzional unitar si indivizibil?”si daca scrie asha spunemi te rog si mie mai patriotule ce pedeapsa au primit deputatzi aia care au incercat sa divida Romania pentru ca pe majoritatea dintre tradatori de tara eu ii vad si acum in parlamentul Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.