Acasă Politic Baconschi:„orice târfă dă lecții poporului român”

Baconschi:„orice târfă dă lecții poporului român”

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru de Externe Theodor Baconschi, șochează din nou cu o postare acidă pe facebook despre politică. Bogdan Chireac, până nu de mult susținător al Elenei Udrea, o identifică pe site-ul său dcnews.ro pe Elena Udrea ca fiind ținta lui Baconschi.

Astfel dcnews.ro relatează: „Autorul insultei „mahala violentă și ineptă încolonată”, Teodor Baconschi, se revoltă pe o rețea de socializare împotriva „țopârlăniei” care „distruge” România. Membru fondator al PMP, Baconschi scrie, la o zi după ce Elena Udrea a devenit oficial prezidențiabil al PMP, că „neamul prost s-a cocoțat pe candidaturi la președinție”
 

„Toparlania distruge Romania. De cativa ani buni suntem izolati international si tot mai dispretuiti. Nivelul vietii publice a coborat neincetat. Neamul prost s-a cocotat pe platouri, pe functii ministeriale, pe candidaturi la presedintie.

Tot ce era mai obscur, mai necioplit si mai fals a iesit la luminile rampei. Incultura e trendy. Arivismul, un succes invidiat. Orice tarfa da lectii poporului roman.

Un sfert din acest popor a emigrat. Un alt sfert se ascunde, scarbit. Jumatatea ramasa crede ca ce vede la televizor e viata insasi. Si voteaza, pentru a legitima nimicul cleios in care ne-am afundat”, scrie Baconschi pe Facebook.

Teodor Baconschi a demisionat din Partidul Mișcarea Populară în luna iunie, acuzând că Traian Băsscu și-a ales-o ca urmașă pe Elena Udrea, iar intelectualii din partid sunt marginalizați.

Elena Udrea i-a oferit lui Baconschi locul 3 pe lista pentru europarlamentare, dar doar primii doi nominalizați au ajuns în legislativul european.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.