Acasă Politic Basescu a peticit gaurile lasate de demisionari

Basescu a peticit gaurile lasate de demisionari

DISTRIBUIȚI


Noul lider al grupului PD din Camera Deputatilor este deputatul Emil Boc. Urmatorul pe lista, cel care a ocupat functia de vicepresedinte, este deputatul Ioan Onisei. Desi s-a plans ca functia de lider ii va aduce -o corvoada in plus-, Boc isi propune sa faca -o reala opozitie la partidul de guvernamant si sa demonstreze ca este exclusa orice alianta cu PSD-. Un alt obiectiv il reprezinta -multiplicarea vocilor PD din Camera Deputatilor-, lucru destul de dificil de realizat in conditiile ultimelor apeluri la ordine si disciplina ale liderului PD, Traian Basescu.


Viorel Pana paraseste staff-ul Senatului

Dupa ce a parasit garnitura vicepresedintilor PD, Viorel Pana a cedat fotoliul sau din Biroul Permanent al Senatului. Vicepresedinte al Camerei Superioare de la inceputul acestei sesiuni, Pana a anuntat ca pune la dispozitia partidului si aceasta functie, in semn de protest fata de politica superautoritara a liderului PD, Traian Basescu, care a impus organizatiilor de Constanta (prefectului Viorel Pana) echipa nou-venitilor de la PUR, in frunte cu Stelian Dutu.

Ieri, grupul senatorial al Partidului Democrat l-a desemnat pe Romeo Hanganu pentru postul cu pricina din staff-ul senatorial. Fost secretar al biroului, Hanganu a fost ales de colegii sai cu majoritate de voturi, urmand sa detina functia de vice numai in aceasta sesiune. Conform intelegerilor -algoritmice-, el va prelua de la liberali incepand din sesiunea viitoare sefia Comisiei pentru drepturile omului, urmand ca grupul PD sa trimita pe altcineva la -masa puterii- din Senat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.