Acasă Politic Băsescu: Schimbaţi mumia de la MAE!

Băsescu: Schimbaţi mumia de la MAE!

DISTRIBUIȚI

Teodor Meleșcanu are 77 de ani și conduce Ministerul Afacerilor Externe Român. Fostul președinte Traian Băsescu a explicat situația gravă în care se află România astăzi:
„România este la un nivel internaţional de neîncredere care a mai atins cote atât de joase doar dupa Mineriada din Iunie 1991.
Cu certitudine sunt elemente de politică internă care au contribuit la acest lucru.
În acelaşi timp, este evident că politica externă a României în interiorul UE este zero prin inactivitate cauzată de comoditate, indiferenţă şi nepotism.
Din păcate, riscul de contaminare cu neîncredere în România şi în interiorul NATO este major.
În afară de a corecta mesajul şi atitudinile anti-UE a liderilor PSD-ALDE, se impune o măsură urgentă: schimbaţi mumia de la Ministerul Afacerilor Externe.
Pentru politica externă a României este „Extremă Urgenţă”.”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

2 COMENTARII

  1. Trimiteti Fosila acasa asta este mesajul corect!! o sa fie gasit facand pi… si ca… pe el!!Nu mai sunt oameni tineri, calabili, super profesionisti care sunt marginalizati!!???cum vreo inculpatul Dragnea sa se schiombe aceasta Tara!?? cu lingai, inculpati, cercetati penali!??

    • Asa este, dar mai rau este ca mumia asta nu face nimica si ne mai si vinde la rusi! Este o epoca a analfabetismului politic, a jagardelelor si handicapatilor politici care au pus mana pe o tara si o nenorocesc! Si au pus mana pe Romania cu ajutorul celor ca ei care au votat ca imbecilii! Oricum , votantii lor nu inteeg nimica sau doar cele convine, pentru ca a fi pesedist sau a vota cu PSD trebuie sa fii ori prost rau , ori ecroc, ori o combinatie intre aceste doua stari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.