Acasă Politic Băsescu: un ofițer înalt din SIE mi-a spus că el l-a făcut...

Băsescu: un ofițer înalt din SIE mi-a spus că el l-a făcut ofițer pe Ponta

DISTRIBUIȚI

Prezent în emisiunea „România 9” la TVR 1, fostul președinte Traian Băsescus a declarat că informația că Victor Ponta este ofițer acoperit al SIE de la un fost ofițer înalt din serviciu care l-a racolat pe timpul în care acesta era procuror.

Băsescu a mai menționat că ofițerul care i-a spus era deja trecut în rezervă și a refuzat să spună numele ofițerului și a refuzat să dea mai multe detalii.

Mare dezamăgire dacă un mincinos patologic precum Ponta poate fi ofițer acoperit al unui serviciu secret.

Și fostul jurnalist Sorin Roșca Stănescu a declarat în urmă cu câteva luni că ”Ultimul și cel mai relevant caz a fost Victor Ponta. Și Sebastian Ghiță. Ponta a fost agent al SIE. A fost recrutat, am spus și când a fost, a spus-o și Traian Băsescu, a avut o misiune foarte clară, este o realitate.” a spus jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. ”Ilie Sârbu a lucrat la una dintre cele mai conspirate direcții din SIE și confecționa biografii false pentru spionii care urmau să plece în misiune. El s-a desconspirat singur când a cerut să fie înaintat în grad și a spus ce servicii îndeplinse.” a mai spus Sorin Roșca Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.