Acasă Politic Birchall crede că bunica lui William Faulkner era negresă. Cică n-ar fi...

Birchall crede că bunica lui William Faulkner era negresă. Cică n-ar fi proastă ci doar amenința că se sinucide pentru ca amantul ei să divorțeze

DISTRIBUIȚI

Ana Birchall vrea și ea să arate că e erudită deși de-a lungul timpului și-a dat arama pe față arătându-și pasiunea pentru horoscoape și secretele zodiilor, scriind cu greșeli de ortografie sau vorbind limba engleză cu „ai sinc” și „senchiu”. Ascult-o AICI

Birchall ne-a anunțat pe contul său de Facebook că „astăzi aniversăm nașterea lui William Faulkner, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură și unul dintre cei mai apreciați autori americani din istorie. Faulkner a căpătat înclinațiile sale artistice de la o vârstă fragedă, datorită mamei și bunicii sale, care erau pasionate de literatură, pictură și fotografie. Influența buncii sale materne, Caroline Barr, o femeie de culoare care l-a crescut de mic, a devenit unul dintre punctele centrale ale operelor sale, despre zbuciumul afro-americanilor și al celor cu descendență mixtă.”
Doar că bunica lui Faulkner nu era negresă iar Caroline Barr fusese o sclavă a familiei sale, Mammy Callie, rămasă ca și angajată în casă după abolirea sclaviei.
Brokerul Cristian Sima descrie parvenirea Anei Birchall: „Pe Ana Birchall am cunoscut-o cind se numea Ana Calin si era doar amanta prietenului lui Tariceanu, Vasi Paraschiv (cetățean belgian n.a.). M-am dus la ea pentru ca era prietena cu fosta mea sotie si voia sa se sinucida ptr ca amantul nu voia sa divorteze. Era o femeie la 20 de ani cu o singura idee in cap, sa parvina, nu iubea pe nimeni si nici sa se sinucida nu avea de gind. Intre timp a parvenit, s-a casatorit cu un milionar si astazi e dispusa sa faca orice ca sa parvina si mai mult. E foarte periculoasa ptr ca nu e proasta deloc”, a scris Cristian Sima pe Facebook.

Așadar, Cristian Sima spune că Birchall n-ar fi proastă, ci doar amenința că se sinucide ca să- divorțeze amantul mai bătrân decât ea iar ea să parvină. Așa o fi că Birchall n-a avut curaj să nege!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.