Home Politic Blaga: PDL e preocupat de promovarea candidaților la PE, mai puțin de...

Blaga: PDL e preocupat de promovarea candidaților la PE, mai puțin de pozele pe plajă

DISTRIBUIŢI

 

PDL este preocupat de promovarea candidaților proprii la alegerile pentru PE și de sancționarea proastei guvernări a țării și mai puțin de pozele făcute pe plajă, a declarat președintele PDL, Vasile Blaga, luni, înainte de ședința BPN al partidului.

 

„Eu și PDL suntem mai puțin interesați de pozele făcute pe plajă. Pe noi ne interesează promovarea candidaților noștri la Parlamentul European, a platformei cu care ei se prezintă. Avem, pe de-o parte, cea mai bună listă de candidați cu care se prezintă un partid. Suntem singurul partid politic care are o platformă clară pentru alegerile europarlamentare. Și, desigur, să sancționăm guvernarea proastă, în 7 mai se vor împlini deja doi ani de zile de guvernare USL, PSD pe urmă, care a adus numai nenorociri în țară. Vedeți promisiuni electorale, vedeți faptul că nu s-au ținut de niciuna, că locurile de muncă se pierd în continuare, că încasările la buget sunt din ce în ce mai mici, că evaziunea e tot mai mare și că Ponta nu are altceva de făcut decât să se împrumute pentru a plăti pensii și salarii”, a declarat președintele PDL, întrebat cum comentează atitudinea președintelui privitoare la susținerea publică arătată pentru PMP.

 

Președintele Traian Băsescu a declarat duminică, în cadrul conferinței de presă de la Palatul Cotroceni, că are dreptul să se îmbrace cum vrea, întrebat fiind de jurnaliști cu privire la faptul că a purtat un tricou electoral al Partidului Mișcarea Populară (PMP).

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.