Acasă Politic Blaga și-a dat demisia din funcția de lider al PD-L București

Blaga și-a dat demisia din funcția de lider al PD-L București

DISTRIBUIȚI

Vasile Blaga și-a dus la capăt promisiunea făcută înainte de alegeri și a demisionat din funcția de lider al PD-L București, deși organizația a obținut rezultate foarte bune, peste 40%.
Vasile Blaga nu intenționează să revină asupra demisiei, pe care a depus-o luni la cabinetul lui Emil Boc."Nu voi reveni asupra deciziei. Este o demisie de onoare", a declarat Blaga. El a anunțat că va rămâne secretar general al partidului, urmând să se ocupe de pregătirea alegererilor generale, și că îl propune ca șef al filialei București pe Liviu Negoiță.
"Am promis în campania electorală că demisionez dacă nu-mi îndeplinesc obiectivul, și m-am ținut de cuvânt", a declarat Vasile Blaga.
Blaga și-a înaintat demisia luni la cabinetul lui Emil Bloc, după ce în prealabil a avut o discuție cu acesta, cu Adrian Videanu și cu Liviu Negoiță, care au încercat să-l determine să renunțe.
În locul său, pentru funcția de președinte al organizației București, Blaga îl propune pe Liviu Negoiță. "Sper să-l conving, este cel mai potrivit", susține Blaga.
Demisia lui Vasile Blaga va fi discutată de liderii partidului în următoarele zile, între timp acesta rămânând la conducerea interimară a organizației PD-L București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.