DISTRIBUIȚI

Dragostea nu ține cont de vârstă, iar de acest lucru par că s-au convins și miliardarul de la Izvorani și președintele Camerei Deputaților. Irinel Columbeanu (61 de ani) și Oana Cojocaru (21 de ani) trăiesc o poveste despre care tânăra spune că-i de dragoste. La fel și Liviu Dragnea (55 de ani) și Irina Tănase (25 de ani).
Dacă Dragnea a așezat-o pe Irina în primul rând printre femeile de vază ale PSD la Congresul partidului și i-a dăruit un BMW, nici Columbenu nu se lasă mai prejos și îi face toate poftele tinerei sale iubite toate poftele.
Ca să nu fim acuzați de lipsă de acuratețe să urmărim comparativ cele două cupluri de porumbei:
Liviu e doar cu 30 de ani mai în vârstă decât Irina, pe când Irinel e cu 40 de ani față de Oana. Avantaj Liviu.
Liviu o poate duce pe Irina la Cotroceni, Irinel o poate duce pe Oana la Izvorani. Avantaj Liviu.
Liviu o arată pe Irina întregii țări pe toate canalele de televiziune, Irinel a dus-o pe Oana la o singură televiziune unde a scăpat o bășină (termen din DEX), vezi AICI dar Oana a zis că-l iubește oricum! Egalitate.
Liviu Dragnea riscă închisoarea, Irinel nu! Avantaj Irinel.
Liviu Dragnea nu are timp să o plimbe pe Irina, doar Irinel are, după cum a dezvăluit cancan.ro care l-a întâlnit când o ducea la grădiniță, pardon la facultate, cu Bentleyul de 150.000 de euro pe care îl conduce. Avantaj Irinel. Vezi galeria foto pe cancan.ro

Pentru că până acum e egalitate între cei doi vom urmări cele două povești de dragoste în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.