DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîţu a anunțat miercuri seara, la un post tv, că îi demite pe secretarii de stat USR PLUS care niciunul nu avea vreo atribuție în domeniul vaccinării.

„Vă spun care este frica mea: în momentul în care ai negociat cu AUR şi cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu ştiu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD. Dacă cumva AUR a negociat ca această campanie de vaccinare să fie încetinită?”, a declarat premierul la Digi24.

Deciziile vizează eliberarea din funcţie a 26 de persoane având funcţia sau rangul de secretar de stat sau subsecretar de stat. Dintre cei eliberaţi din funcţie, 21 activau în cadrul ministerelor, unul la Departamentul Românilor de Pretutindeni, unul la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, iar trei erau consilieri de stat sau secretari de stat la Cancelaria vicepremierului Dan Barna.
Fostul ministru Vlad Voiculescu în mandatul căruia a început vaccinarea a explicat că singurul secretar de stat cu atribuții în domeniul vaccinării a fost PNL-istul Andrei Baciu:

„Românii trebuie să știe că:
1. Nu prea ai ce să mai încetinești la campania de vaccinare. Numeri pe degete aproape vaccinările din fiecare centru de vaccinare;
2. Secretarul de stat cu atribuții pe vaccinare – de la începutul vaccinării Covid19 până astăzi – este domnul Andrei Baciu (PNL). Toate deciziile pe vaccinare sunt de altfel la premier.
Românii trebuie să știe de asemenea că domnul Cîțu fie are probleme cu memoria, fie vrea cu pasiune să îl detroneze pe Victor Ponta prin felul în care minte. Oricum ar sta lucrurile, este greu de acceptat că am ajuns din nou aici.
Românii trebuie să știe că ce vedem zilele astea în comportamentul domnului Cîțu a fost prevestit de ceea ce s-a întâmplat în primele luni ale anului în subiecte precum vaccinarea esențialilor, centrele de vaccinare secrete, falsificarea cifrelor pandemiei, lipsa măsurilor de protejare a vieții oamenilor în pandemie și tot așa. Le-am trăit intens pe toate și mă simt cumva vinovat că nu am reușit să vă arăt încă de atunci cu ce fel de om și politician avem de-a face.
Florin Cîțu s-a urcat – aproape literalmente – pe valul 3, aruncând vina pe Ministerul Sănătății, ascunzând datele reale și pozând în campionul relaxărilor. A nenorocit campania de vaccinare încă din luna mai și prin asta a șters șansa României de a merge în pas cu lumea civilizată spre depășirea pandemiei.
Florine, românii trebuie să știe că valul 4 este valul tău!”, a conchis Vlad Voiculescu.

2 COMENTARII

  1. Nesimtitul grosolan mai e si EDITAT.
    Ca Catzu e atata de subtil incat armada lui de tzuteri liberalo finanabili , e aliniata perfect in fata dusmanilor psd si gata de lupta sau supt .Totul dupa modelul Branzovenescu si Farfuridii Principialul de Cotroceni , Heit

  2. Anonimule te-ai dus dupa fenta,PSDisti nu vor ca actualul premier sa pice ma ba din contra,pai dece crezi tu ca nu vor astia sa voteze motiunea de cenzura si vin cu tot felul de argumente penibile pe care le cunosti cand ar trebui sa raspunda prin vot la intrebarea”mai PSDeilor voi vreti sa pice guvrnul Catu?,da sau nu”,ei uite ca PSDei ca si UDMRisti dealtfe nu vor pentru ca este vorba de muls bani de la stat (furt legal bineinteles pentru ca legea permite asa ceva) adica Catu are voie sa le dea primarilor 10 miliarde de euro dar cand vine vorba de venitul minim pe economie al unui muncitor spune”:pai nu stim ce impact are,trebuie sa mai analizam,etc”si ce face Catu acum nu este inventia lui ci el merge pe urmele……ia ghici pe urmele cui mai anonimule,ei ai ghicit,pe urmele lui Liviu Dragnea fostul presedinte al P.S.D.care a facut acelasi lucru cand partidul lui era la putere in Romania numai ca in P.S.D.este aproape cum era in P.C.R.unde nimeni nu critica decizia liderului suprem si pentru ca ALDE nu a fost USR,din cauza asta nu s-a facut atata zgomot pentru 10 miliarde de euro ci totul s-a aprobat si s-a derulat tacit.
    P.S.Cred ca ai inteles mai anonimule ca bani au vorbit si vorbesc,conducatori fiecarui partid urmaresc interesul personal sau de grup nu doctrina de partid,angajamentele politice fata de popor,programele de guvernare,etc,astea toate sunt doar propaganda de partid,atat nimic mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.