Acasă Politic  Cine va plăti pentru eșecul Programului Tomate?

 Cine va plăti pentru eșecul Programului Tomate?

DISTRIBUIȚI
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale informaţii privind măsurile avute în vedere pentru a schimba sau a îmbunătăţi programele de sprijin care nu funcţionează în agricultură.


„Printre măsurile din cadrul politicii agricole și de dezvoltare rurală ale guvernărilor PSD era și cea privind susținerea producției de tomate. Acest program [Programul Tomate] ar fi trebuit să asigure produse proaspete în extrasezon pentru consumatorii români, să sprijine activitățile din legumicultură, prin crearea de locuri de muncă, dar și să convingă tinerii să se instaleze în mediul rural.
Recent, ați declarat că Programul Tomate a fost compromis pentru că s-a permis să fie date în plată foarte multe dosare fictive, mai mult unele fiind și respinse”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Agriculturii detalii despre
bugetele alocate pentru Programul Tomate şi care au fost rezultatele obţinute în urma finanţării acestui program. De asemenea, este important să se precizeze câte dosare fraudate au fost depistate la nivel naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.