Acasă Politic CNSAS – aripa Patapievici are pe teava peste 5.000 de ofiteri

CNSAS – aripa Patapievici are pe teava peste 5.000 de ofiteri

DISTRIBUIȚI

-Sunt 5.000 de ofiteri, cu 16.000 de intrari, atestari ale activitatii lor. Noi am putea sa analizam caz cu caz, dar nu putem. Este consecinta unei vointe politice-, a spus, ieri, Horia Roman Patapievici, membru in conducerea CNSAS. -Avem o lista de 5.000 de ofiteri care au facut politie politica-, a completat Mircea Dinescu in cursul intalnirii pe care -rebelii- din Colegiu au avut-o, ieri, cu PNTCD. Ticu Dumitrescu, -parintele- Legii 187, care reglementeaza activitatea CNSAS, a declarat, ca fost presedinte al Comisiei de abuzuri din Senat, ca -sunt 1.260.000 de dosare de urmarire, din care sapte sau opt mii au fost transferate CNSAS, iar din acestea au fost extrase numele a 5.500 de ofiteri ai fostei Securitati-.

-CNSAS se afla acum intr-o situatie de puci. O minoritate de lichele si derbedei, care au luat conducerea, blocheaza activitatea si saboteaza sedintele. Executa un dans dizgratios sub privirea tacuta a institutiilor care ar trebui sa intervina-, a comentat Andrei Plesu. -Am sentimentul ca apara destinul lor (al fostilor securisti – n.r.) de dupa *89-, a spus Dinescu.

Cei sase doresc o intrevedere cu presedintele Ion Iliescu si cu premierul Adrian Nastase. -Ar fi o victorie neasteptata a bunului-simt-, a fost de parere Plesu.

In acest moment, Dinescu & Co. asteapta raportul subcomisiei parlamentare. Daca nu va fi gasita o solutie, ei vor sesiza Parlamentul European si Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.