Acasă Politic Cristian Bușoi: Sunt complet false informațiile privind discuții despre PNL București cu...

Cristian Bușoi: Sunt complet false informațiile privind discuții despre PNL București cu președintele Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, susține că în discuțiile recente dintre președintele Klaus Iohannis și liderii PNL nu a fost abordată situația particulară a PNL București și că informațiile în acest sens sunt complet false.

”Informațiile, pe surse, legate de discuția între președintele Iohannis și lideri ai PNL, privind PNL București, sunt false și fac rău PNL București.

Am primit foarte multe întrebări din partea colegilor din Birourile politice de sector sau chiar simpli membri. Membrii PNL București sunt îngrijorați și supărați din cauza acestor informații, în condițiile în care prin munca acestor oameni, PNL București și-a atins țintele stabilite pentru intrarea în campanie, iar acum toată lumea este implicată în activități de precampanie.

Aceste informații sunt complet false. Nu s-a purtat nicio discuție care să vizeze organizația PNL București.

Cei care răspândesc asemenea informații, nu doar că-și bat joc de munca membrilor organizației, dar afectează scorul pentru alegeri, pentru că aceste informații negative se reflectă direct asupra votanților.

Atacurile la adresa PNL București continuă de câteva luni și este o greșeală enormă că și pe ultima sută de metri înaintea campaniei electorale, există încercări de denigrare a organizației PNL București.

Îi asigur pe toți membrii și pe simpatizanții PNL București că organizația este mobilizată pentru a obține cel mai bun scor posibil la alegerile europarlamentare.

PNL București susține cu toată convingerea demersul președintelui Klaus Iohannis de a organiza referendumul privind Justiția.”, susține Cristian Bușoi într-o postare pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.