Acasă Politic CTP: nu votez cu madam Cârnat, ieșiți la vot!

CTP: nu votez cu madam Cârnat, ieșiți la vot!

DISTRIBUIȚI

După ce o caracterizase anterior la DIGI 24 pe Gabriela  Firea ca fiind „cel mai alunecos, veninos şi pervers personaj ”, gazetarul Cristian Tudor Popescu a scris, într-un editorial publicat pe Republica, că poate spune fără probleme ce candidat la aceste alegeri nu va vota pentru Primăria Generală, lăsând totodată să se înțelagă că îl va vota pe candidatul PNL-USR-PLUS, Nicușor Dan:

„Pentru că sunt gazetar, n-o să vă spun, n-am făcut-o niciodată, cu cine să votaţi. Pot, cel mult, să comunic cu cine nu voi vota eu. Nu voi pune ştampila pe primarul actual, Gabriela Vrânceanu Firea. De ce? (…) Ştiu ce-i aşteaptă pe bucureşteni în cazul încă un mandat cu madam Cârnat; şi cu Mitică Dragomir, Petre Roman, Anghel Iordănescu în Consiliul General.”, a scris Cristian Tudor Popescu într-un text pe Republica.

În continuare, ziaristul face apel la cei care l-au votat pe președintel Iohannis în 2019 să iasă la vot. Citiți în continuare explicațiile pentru mobilizarea electoratului președintelui Iohannis. pe Republica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.