Acasă Politic Cum se supără țoapa Firea la nunți și parastase dacă nu e...

Cum se supără țoapa Firea la nunți și parastase dacă nu e pusă la masa cea mai bună

DISTRIBUIȚI

Câtă milă a produs țața Gabriela Firea care a făcut turul televiziunilor să se plângă că nu a fost pusă în primul rând la recepția de la Cotroceni. Și nu se oprește! Deși mutarea Gabrielei Firea din zona destinată membrilor guvernului în cea alocată șefilor de instituții centrale s-a făcut ”conform ordinii de precădere din legea ceremoniilor oficiale”, după cum au explicat angajații Palatului Cotroceni, Firea nu înțelege de ce ea e mai prejos decât Dăncilă, de exemplu?
După ce explicațiile acestea au ajuns la presă, mahalagioaica a continuat:
„Am înţeles că Direcţia Protocol de la Palatul Cotroceni a transmis reprezentanţilor presei că ei nu au făcut altceva decât să respecte legislaţia în materie de ceremonii şi protocol. Am citit şi eu această legislaţie şi spune foarte clar că la toate ceremoniile oficiale ordinea de precădere, inclusiv la depuneri de coroane, la depuneri de jurământ, la alte ceremonii naţionale oficiale este: instituţia prezidenţială, Parlamentul, Guvernul şi autoritatea locală. Deci, oricum am analiza, legal, protocolar şi uman, locul ar fi fost şi al primarului general undeva în primul rând, dar e clar că probabil nu s-a dorit acest lucru. Nu vreau să dau eu verdicte”, a precizat edilul general, pentru România Tv.
Madam Firea, oprește-te, gata, nu ai pic de bun-simț? N-ai șapte ani de-acasă? Te duci invitată undeva și vrei să faci tu regulile? La nunți și la parastase tot așa te superi? Ce exemplu dai tu celor care te-au votat și te apreciază și care au, în majoritate, educație puțină, conform sondajelor la urne dar au fost mai mulți decât ceilalți? Ne e milă de tine, cucoană iar dacă o să continui așa, ne va fi greață!

5 COMENTARII

    • Sunteti nesimtiti!!Dna Firea a fost aleasa cu mare nr .de bucuresteni ,si chiar a facut f multe schimbarii bune!Si va mai fi aleasa ! In privinta locului la Cotroceni ,gazda a dat dovada de lipsa de respect vis_a_vis de primarul capitalei. Oricum ai da o cu presedintele si ai lui nu iesi la capat ! Oftica si tusea ! Se potrivesc ! Oricum n au facut cand au fost la putere decat case si bani ptr . ei desigur !!!@

  1. Dragnea si complicii au sa se teama de un singur lucru: economia.
    Capitalismul nu poate fi pacalit si palavrele nu vor putea umple burtile goale ale votantilor PSD !

    Exista solutia indatorarii, dar poate deveni riscanta – EU poate inchide robinetul intr-o secunda !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.