Acasă Politic Dan Voiculescu se va dedica exclusiv politicii

Dan Voiculescu se va dedica exclusiv politicii

DISTRIBUIȚI

Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca renunta la administrarea grupului GRIVCO, la care este actionar majoritar, fiind -revoltat- de atacurile concertate din presa care l-au asociat -unor jafuri economice sau santaje politice-.

Voiculescu a spus ca unele dintre aceste atacuri sunt comandate politic, iar altele sunt -determinate de egoism, invidie si rautate-.

El a aratat ca, pentru a evita, in viitor, asocierea numelui sau cu alte activitati decat cele politice, administrarea patrimoniului GRIVCO, care se ridica la peste 200 milioane de dolari, va fi facuta de catre cei trei copii ai sai.

Voiculescu a mai spus ca nu intentioneaza sa vanda postul de televiziune Antena 1, pentru ca este singura televiziune romaneasca fara capital strain implicat. El a afirmat, insa, ca nu este exclus ca Antena 1 sa intre intr-o -combinatie europeana, balcanica-, sa fie cotata la Bursa de Valori Bucuresti -pentru a deveni proprietatea a cat mai multi oameni-. Dan Voiculescu a adaugat ca a apelat la o firma importanta, J.P. Morgan, pentru a evalua grupul de presa pe care-l detine.

Presedintele PUR a infirmat zvonurile referitoare la starea sa de sanatate, aratand ca este -perfect sanatos- si nu sufera de cancer. -Probabil speculatiile in legatura cu starea mea de sanatate au aparut ca urmare a zvonurilor privind vinderea televiziunii Antena 1, pentru ca valoarea ei sa scada-, a adaugat Voiculescu.

El a precizat ca se retrage de la administrarea grupului GRIVCO pentru a se implica mai mult in politica, aratand totusi ca in acest moment nu este pregatit sa candideze la presedintia Romaniei la alegerile din 2004. -Ma voi implica mai mult in politica, crescand o data cu partidul-, a adaugat Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.