Acasă Politic De frică să nu-și piardă votanții, Firea dezminte că va interzice în...

De frică să nu-și piardă votanții, Firea dezminte că va interzice în cea mai poluată capitală europeană mașinile puturoase

DISTRIBUIȚI

Degeaba s-au bucurat ziariștii că, în sfârșit, după doi ani de mandat, Gabriela Firea s-a hotărât să facă ceva pentru reducerea poluării în capitală, că Primăria Capitalei a și dezmințit imediat informațiile cum că ar face ceva, că ar lua vreo măsură.

„Referitor la documentul care circulă în mediul online ca proiect de hotărâre cu privire la interzicerea circulației unor anumite categorii de autovehicule mașini în București, începând cu anul 2019, Direcția de presă a PMB este împuternicită să facă următoarele

PRECIZĂRI

Primăria Municipiului București nu are în vedere adoptarea, în perioada imediat următoare, a unor reglementări referitoare la accesul în Capitală autovehiculelor încadrate în anumite categorii de poluare.

Astfel de prevederi se adoptă, ca orice decizie care vizează restricții aplicate cetățenilor, după o analiză temeinică. Așa cum municipalitatea a comunicat în trecut, intenția este de a demara un sondaj de opinie sau o altă formă de consultare publică, eventual studii de impact cu privire la acest subiect.

Inițiativa preluată în presă în ultimele zile aparține unui consilier general, fiind depusă în nume personal, fără ca etapele de fundamentare să fi fost parcurse. Din acest motiv, precizăm că documentul nu are valoare oficială, nu include contribuția aparatului de lucru al primarului general, așadar nu prezintă punctul de vedere al municipalității.”.

Ei, acum votanții lui Firea sunt liniștiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.