Acasă Politic Democrație à la Ludovic Orban: Rareș Bogdan catalogat drept șarpe pentru criticile...

Democrație à la Ludovic Orban: Rareș Bogdan catalogat drept șarpe pentru criticile sale

DISTRIBUIȚI

Liderul PNL, Ludovic Orban, lansează un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.

Întrebat de jurnalista Denise Rifai: ”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?” Ludovic Orban a răspuns fără ezitare: ”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”.

Ludovic Orban l-a criticat pe Rareș Bogdan pentru faptul că are poziții publice în care critică oameni din partid.

”Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la KanalD.

De asemenea, întrebat dacă s-a simțit jignit, Ludovic Orban a răspuns: ”Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. El a mai spus că este ”opusul unui lider autoritar”, ceea ce este evident, Orban fiind de fapt un combinator talentat.

 

4 COMENTARII

  1. pai e suficient sa vezi cum s-au desfasurat ultimele alegeri parlamentare conduse de guvernul lui Orban”liberalul”.. Oamenii au fost deposedati de dreptul la vot garantat de Constitutie pentru ca listele suplimentare si urnele mobile au fost ilegal desfiintate.rezultatul?-sub 30% au putut vota(care erau sanatosi acasa) restul care erau plecati de la domiciliu sau prin spitale nu au putut sa mai voteze.Dupa 30de ani de la revo0lutia din 1989 va conduce beizadeaua sefului Securitatii comuniste din Brasov.Nici o mirare ca Octav Bjoza a fost aruncat afara de ei stiti vorba aia „Ce naste din pisica soareci mananca”

    • Tot asa a fost si acum 100 de ani! Liberalii mitici ai bratienilor au introdus in Transilvania si Banat moda votului falsificat. Pina atunci, sub unguri si austrieci, nu exista frauda electorala!

  2. Românii au ceea ce merită la ora actuală. Poporul i-a ales. Că sunt alți hoți în alte haine, nu contează, sunt aleși de o nație care numai victimă nu este. Complice se poate spune, victimă în niciun caz!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.