Acasă Politic Dictator adevărat, Dragnea a desființat PSD Ilfov ca să scape de Gabriela...

Dictator adevărat, Dragnea a desființat PSD Ilfov ca să scape de Gabriela Firea. Asta după ce i-a introdus-o pe Irina în „lumea bună”!

DISTRIBUIȚI

Măcelul în PSD a atins apogeul. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a anunţat luni, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că demisionează din funcţia de vicepreşedinte naţional al partidului.

Gestul Gabrielei Firea vine după ce anterior şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar CEx-ul a decis dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov, pe care Firea o conducea.

Totuşi, Firea a scăpat de excluderea din partid şi de retragerea sprijinului politic.

În locul Gabrielei Firea, în funcţia de vicepreşedinte al PSD a fost votată Rodica Nassar, preşedintele PSD Sector 2.

În luna martie Gabriela Firea spunea despre iubita lui Liviu Dragnea că ar avea profil de Primă Doamnă, în cazul în care acesta ar urma să se căsătorească cu tânăra de 25 ani.

În septembrie Firea, declara la TVR că Liviu Dragnea nu se mai consultă cu oamenii din partid, ci mai mult cu oameni din afara partidului. Mai mult, în partid se aude că Liviu Dragnea s-ar consulta inclusiv cu Irina Tănase, a spus nemulțumită Firea.

Așa că vremurile s-au schimbat iar Firea nu mai e utilă! „E regretabil, am lucrat împreună cu mulţi colegi, acum au fost puşi în situaţia de a vota împotriva mea, sunt convinsă că nu le-a fost uşor. Am văzut tristeţe în ochii multora. Au fost câţiva colegi (care au fost de partea sa – n.r.): domnul Stănescu, domnul Ciolacu, domnul Tudose, domnul Negoiţă… au fost câţiva colegi care s-au abţinut sau au fost împotrivă. Dar e mai puţin important, majoritatea covârşitoare a fost pentru ceea ce era previzibil”, a declarat Gabriela Firea după CEx.

„Tot ceea ce am afirmat susţin în continuare cu tărie. Este greu să pierzi ceea ce ai câştigat ca funcţie politică, dar ar fi mult mai greu să înşel încrederea oamenilor. Dacă doar ne împăunăm că avem funcţii politice şi ele nu sunt traduse în rezultate, cred că e superfluu”, a mai afirmat Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.