Acasă Politic Dragnea, absolut convins că nu se va adopta OUG de grațiere și...

Dragnea, absolut convins că nu se va adopta OUG de grațiere și amnistie în jurul datei de 1 Decembrie. Mai târziu, cine știe?

DISTRIBUIȚI

Întrebat dacă a discutat cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, despre adoptarea unei OUG privind amnistia şi graţierea în jurul datei de 1 decembrie, „ca un cadou pentru români”, Dragnea a răspuns: „Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanţă de amnistie, nici cu doamna Dăncilă şi sunt absolut convins că nu se va adopta niciun fel de ordonanţă de amnistie pe 1 decembrie sau în jurul lui 1 decembrie. Nu s-a discutat așa ceva. Vă rog să comentați dvs toate prostiile pe care le spun unii și alții la diverse televiziuni”, a declarat, luni, Liviu Dragnea, după ședința Biroului Permanent Național.

Viorica Dăncilă a refuzat să discute subiectul și a refuzat de asemenea să răspundă la întrebarea dacă ea ar fi de acord cu o asemenea măsură:
„Nu s-a vorbit despre acest lucru. Nu am discutat cu nimeni despre acest aspect”, a afirmat Dăncilă, la Parlament, la finalul şedinţei BPN al PSD. „De ce îmi cereţi să discut despre un subiect despre care nu am discutat nici cu o anumită persoană, nu l-am avut nici pe ordinea de zi a BPN. În momentul în care iei o decizie, trebuie să ai toate elementele, pentru a lua o decizie pozitivă sau negativă. În momentul în care nu am aceste elemente… Nu am avut discuţii despre acest aspect”, a adăugat premierul, la insistenţele jurnaliştilor.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.