Home Politic Dragnea: Geoană, Vanghelie și Hrebenciuc fac parte dintr-o frăție mafiotă

Dragnea: Geoană, Vanghelie și Hrebenciuc fac parte dintr-o frăție mafiotă

DISTRIBUIŢI

Trimis în judecată la ÎCCJ în dosarul privind fraudarea referendumului, Liviu Dragnea s-a supărat pe declarațiile lui Vanghelie și Geoană și a ieșit la atac.

Presedintele Executiv al PSD a declarat vineri că Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Viorel Hrebenciuc fac parte dintr-o „frăție mafiotă”, după ce a fost acuzat la rândul său de Mircea Geoană că face parte dintr-o „frăție a banului” alături de Victor Ponta și Sebastian Ghiță.

„Nimeni din partid nu se teme de Marian Vanghelie. El a încercat să facă din acest partid un partid de vagabonzi. Nu merge (…) L-am auzit pe el şi pe Mircea Geoană vorbind despre nu ştiu ce frăţie. Mircea Geoană este în continuare captivul unei frăţii mafiote care-i mai cuprinde pe Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu. Este frăţia mafiotă din cauza căreia am plecat de la Ministerul de Interne”, a spus Liviu Dragnea la Romania TV.

El a precizat că în 2009 „frăția mafiotă” i-a cerut să facă anumite numiri din calitatea sa de ministru de Interne însă el a refuzat.

„În dimineaţa zilei în care trebuia să depun jurământul, am fost chemat la Mircea Geoană în birou, unde se aflau Cătălin Voicu şi Dumitru Iliescu pentru a-mi impune să fac nişte numiri în pofida tuturor avertizărilor de la instituţiile statului. Era vorba de numiri la UM 0962 şi prim-adjunct la MAI. Eu am refuzat. A fost o discuţie foarte urâtă în care cei doi îi spuneau lui Mircea Geoană că nu acceptă ca înţelegerea lor să nu fie respectată”, a declarat Dragnea.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.