Acasă Politic Dragnea o schimbă de la SGG pe pipița care făcea sex pe...

Dragnea o schimbă de la SGG pe pipița care făcea sex pe canapeaua lui Crin cu Eugen Nicolicea. Vezi cum cade din picioare

DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Liviu Dragnea a discutat marți seara la Guvern cu premierul Viorica Dăncilă și cu social-democratul Florin Iordache. Surse politice ne-au declarat că Dragnea o va înlocui, prin semnătura lui Dăncilă pe Andreea Lambru, membru ALDE din funcția de secretar general cu Eugen Nicolicea, membru PSD.
Motivul înlocuirii este pentru că Dragnea și Iordache au pregătit terenul pentru o hotărâre de guvern care să schimbe procedura de avizare pentru ordonanțele de urgență, mutând această atribuție de la specialiștii din ministere la Secretariatul General al Guvernului care trebuie să fie al PSD și să nu mai depindă de ALDE.
De fiecare dată când lui Dragnea i-a crăpat măseaua pentru o semnătură de la ALDE, Tăriceanu a negociat noi privilegii politice.

Lambru ocupă în prezent, fără a avea vreo experiență în domeniu funcția de președintă a Consiliului de Supraveghere de la Hidroelectrica.

Când Grindeanu s-a legat de scaunul de premier, lambru a făcut jocurile lui Dragnea, refuzând să semneze ce doreau Ponta și Grindeanu. Se pare însă că prețul politc plătit pentru asta l-a enervat pe liderul PSD și a decis că rezolvatorul Nicolicea e mult mai bun pentru interesele de moment ale sale.

Presa a speculat că Andreea Lambru a fost amanta bătrânului Radu Stroe. Un alt lider PNL, Mihai Bălășescu povestește într-o înregistrare că a făcut sex cu Lambru chiar pe canapeaua lui Crin, video la sfârșitul articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.