Acasă Politic Dragnea o vrea premier pe Dăncilă cel puțin până în 20-20. Desigur...

Dragnea o vrea premier pe Dăncilă cel puțin până în 20-20. Desigur dacă nu va vrea altă țară să o racoleze să le fie prim-ministru

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă nu va fi schimbată de la şefia Guvernului, este declaraţia făcută de preşedintele PSD Liviu Dragnea la Antena 3. Dragnea însă este nemulţumit de activitatea unor ministri şi anunță că o evaluarea a guvernului va fi făcută la întâlnirea comitetului executiv al partidului, care va avea loc săptămâna viitoare, la Neptun.

„Nu o schimbăm pe Dăncilă. Doamna Viorica Dăncilă trebuie să rămână până cel puțin în 2020 – este o campanie care are un singur scop: să o destabilizeze și descurajeze.
O să discutăm despre activitatea miniștrilor –va fi o întâlnire importantă. Dumneaei decide cât de mult vrea să abordeze acest subiect. Pe 31-1 va fi. Nu știu dacă se va ajunge la o remaniere, dar discuții despre miniștri trebuie să fie”, a spus Liviu Dragnea la „100 de minute”.

Asta dacă vreun străin, invidios pe competențele lui Dăncilă, Vâlcov, Dragnea și Olguța nu va încerca să-i racoleze pentru guvernele lor . Noi știm că votanții PSD sunt în majoritate cu câteva clase dar cu astfel de povești:Dragnea: 4 killeri au avut ordin de la Soros să mă asasineze dar nu au reușit timp de 3 săptămâni cât au stat în București, aș vrea să-l suspend pe Iohannis sau Pe punctul de a fi încarcerat pentru a executa 8 ani de închisoare Darius Vâlcov le-a luat locul fraților Cosma cu „dezvăluiri”: s-a dorit să fiu racolat de KGB, PSD nu va obține efectul scontat, ci foarte mulți dintre cei care nu ies la vot, vor vota cu oricine altcineva numai să plece agramații și incompetenții de la guvernare.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.